Udrea, către Ponta: Am renunțat la pantofi ca să îți cumpere ție haine de la Paul&Shark

FOTO: Facebook Elena Udrea
FOTO: Facebook/Elena Udrea

Elena Udrea îi transmite un mesaj lui Victor Ponta în care spune că în 2012 se ruga de ea să facă lobby la traian Băsescu pentru a-l numi prim ministru. Udrea mai spune că Ponta beneficiază de sprijinul Securității „de rit nou”, condusă de nașul lui, George Maior.

„Măi, victore, ca să scriu că tine, tot fără caracter ai rămas! (n.r.- Victor Ponta numele lui Băsescu cu literă mică) Mă aşteptam şi eu la puţină recunoştinţă din partea ta! Dar aşa cum nu i-ai fost recunoscător lui Adrian Năstase, care „te-a făcut om mare” cum ar zice Delia, la fel te porţi şi cu Traian Băsescu.

Ştii tu, cel la care ai venit să te ia în PDL în 2009, care te-a făcut preşedintele PSD şi la care mă rugai tu să îţi fac lobby, ca era cât pe ce să nu te pună prim-ministru, cu toate alegerile pe care le câştigase USL cu tot!

E adevărat ca nu ai apelat doar la mine, te-a mai ajutat şi securitatea de rit nou, condusă de naș’tu, Maior. Aşa cum tot securitatea speri tu să te scape liber în dosarul contractelor de avocatură semnate cu Turceni şi Rovinari, care ţi-au rotunjit conturile”, îi transmite Udrea lui Victor Ponta.

Elena Udrea mai spune despre Victor Ponta că vrea să distrugă PSD-ul, „la un ordin dat de securitate” și îl mai acuză că ar fi primit haine scumpe de la fostul ei soț.

„victore, nu Traian Băsescu vrea să distrugă PSD-ul, ci tu, la ordin dat de securitate, ca doar de aia te salvează de puşcarie. Şi dacă lui Traian Băsescu nu vrei să îi fii recunoscător pentru ce a făcut pentru tine, sau pentru că fără el Corina Creţu, căreia nu am nimic să îi reproşez profesional, nu ar fi fost niciodată comisar european, măcar mie poţi să îmi fii recunoscător!

Nu pentru că ţi-am făcut lobby, că ar fi făcut oricum Maior şi Coldea pentru tine. Ci pentru că m-am sacrificat şi am acceptat ca Dorin Cocoş să îţi cumpere ţie haine de la Paul&Shark în loc să îmi cumpere mie pantofi”, afirmă ironic Elena Udrea.

Aceasta mai dă de înțeles și că ar avea mesaje care demonstrează tot ce a spus. „Deci victore, eu îţi zic aşa, folosind vorbe cu greutate în politica românească, “ciocu’ mic” când vine vorba de mine! Că de când există iCloud, nu trebuie să fii fin de securist ca să ai arhivă de mesaje”, avertizează fostul ministru.

Postarea are şi un Post Scriptum: „Păcat că nu vrei să rămâi europarlamentar, în situaţia deloc probabilă, în opinia mea, în care partidul tău ar câştiga măcar un loc în PE. Dacă tot zici că e cursă directă Bruxelles-Costa Rica, eu spun să te mai gândeşti. Nu se ştie când o să ai nevoie”.

Victor Ponta a scris pe Facebook răspunzând la mai multe critici venite de la Traian Băsescu: „băsescu reprezintă tot ce este mai urât, mai murdar, mai ticălos în politica românească-a tăiat pensiile şi salariile în timp ce îi proteja pe Udrea şi Blejnar; a fost trimis acasă de 90% din români prin Referendumul din 2012 şi s-a agăţat de scaun ca un nemâncat; a vândut interesele ţării pentru avantaje josnice; a făcut dosare politice împotrivă adversarilor şi a denaturat actul de Justiţie; i-a trimis pe Dragnea şi pe Valcov că să distrugă PSD şi pe baronii pedelisti ca să paraziteze PNL; a minţit, a furat şi a vândut pe oricine ! În loc să plătească în faţa românilor pentru tot răul făcut-vrea 5 ani un loc călduţ la Parlamentul European (că acolo whiskey ul e ieftin şi au zbor direct spre Costa Rica)! Votaţi ProRomania – votaţi Corina Creţu! Ignoraţi-l pe băsescu – nu mai poate să iasă din lada de gunoi a istoriei României!”.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.