Turiști păcăliți cu vacanțe all inclusive pe litoralul românesc. Au plătit cazarea într-un hotel care nu exista

Foto: Observator News

Mai mulți turiști români care au plătit mii de lei pentru vacanțe all inclusive pe litoralul Mării Negre, într-un hotel din stațiunea Mamaia Nord, au fost păcăliți. Hotelul nu exista în realitate, relatează Observator News.

Hotelul de 3 stele a funcționat anul trecut, însă administratorii săi au continuat să pună anunțuri de cazare pe diverse site-uri și pentru această vară. Nu doar turiștii au fost păcăliți, ci și proprietarul clădirii unde funcționa hotelul.

Unul dintre păgubiți a plătit în jur de 4.000 de lei pentru 4 nopți de cazare. „Mi s-a părut dubios de la început, avea câteva recenzii de 10, toate făcute în decembrie-ianuarie. Cu două-trei zile înainte de a pleca, m-am uitat pe internet şi am văzut că este ţeapă. M-am uitat pe Google Maps, am văzut că nu există”, a relatat el pentru sursa ciată.

Mai mulți turiști au plătit sume de bani către hotel la început, înainte de a veni în vacanță.

Bărbatul a contactat-o pe administratora hotelului, iar aceasta a reacționat trimițându-i un e-mail de amenințare, în care i-a spus că dacă le va face reclamă proastă va contacta o firmă de avocatură ca să îl dea în judecată.

Mulți alți turiști au fost păcăliți de administratorii hotelului, la Poliția Orașului Năvodari fiind înregistrate 5 plângeri penale de către persoane înșelate cu sume cuprinse între 1.000 și 1.300 de lei.

Emil Codreanu, proprietarul clădirii în care a funcționat hotelul, a spus că administratorii afacerii au dispărut fără să îi dea banii pentru chirie (circa 100.000 de euro) și nici pentru utilitățile consumate.

Foto: Observator News

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version