Turistă din România, dezamăgită că o tavernă din Grecia i-a impus consumație minimă

tavernă grecia

Foto: dimitrisvetsikas1969 / pixabay.com

O turistă din România a povestit pe un forum de călătorii că a fost neplăcut surprinsă în momentul în care i s-a impus o consumație minimă la o tavernă din Grecia.

Incidentul s-a petrecut la restaurantul Se Seoula din Skala Prinos, insula Thassos.

„Din pacate in aceasta seara am fost la restaurantul Se Seoula din Skala Prinos unde ne-au impus o consumatie de 20 euro de persoana, ceea ce mi se pare wow, sa nu poti manca intr-un restaurant ce vrei si de ce suma vrei. Mi s-a parut revoltator, nu mi se pare ok sa ajunga sa se poarte (asa – n.r.) cu noi, cei care am ridicat aceasta insula asa. Cu parere de rau, dupa 15 ani, nu mai dorim sa venim pe aceasta insula comerciala”, a relatat Daniela Pisica pe grupul de Facebook „Forum Thassos”.

Un alt internaut a confirmat că și el a avut o experiență neplăcută la taverna respectivă: „Cunosc foarte bine locatia si stiu ca au o atitudine cel putin ciudata. Cum ziceam mai sus, e singura taverna de la care m-am ridicat de la masa fara macar sa comand o bere.”

O altă utilizatoare a grupului, care a călătorit în Lefkada, a declarat că și pe această insulă grecească există restaurante ce impun o consumație minimă: „Buna! Si in Lefkada unde am fost noi impreuna cu 4 ani in urma este acum consumatie minima impusa, inclusiv la partea de bar cu rezervare…vremuri noi, obiceiuri noi. Era cazul unor restaurante cu view de pe munte.”

Foto: dimitrisvetsikas1969 / pixabay.com


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version