Tudorel Toader petrece. De ce și-a luat concediu ministrul Justiției

FOTO: Reporteris.ro
FOTO: Reporteris.ro

Tudorel Toader se pregătește de un moment important în familia sa. Sâmbătă, pe 27 octombrie, fiul cel mare, Alexandru, va avea nunta, potrivit reporteris.ro.

„Este un eveniment privat al unor oameni și chiar nu doresc să discut nimic despre asta. Sunt prietenii noștri, atât pot spune”, a declarat Cristian Berariu, nașul celor doi, un investitor imobiliar, pentru reporteris.ro.

Cununia civilă a soților Alexandru Toader și Bianca a avut loc pe 9 septembrie, tot la Iași, iar evenimentul a fost oficiat de către primarul orașului, Mihai Chirica.

Potrivit Reporteris, la cununia civilă a fiului său, Tudorel Toader ar fi venit însoțit de gărzi de corp.

Tudorel Toader mai are un băiat care este student la Facultatea de Drept la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, instituție unde Toader este rector suspendat.

Ieri, imediat după ce, timp de o oră, a prezentat „o sinteză” a raportului privind activitatea procurorului general Augustin Lazăr, Tudorel Toader le-a transmis jurnaliștilor că le răspunde întrebărilor într-o conferință de presă viitoare.

Însă a precizat imediat că intră în concediu începând de astăzi.

În această perioadă, liderii PSD urmează să stabilească ce miniștri vor fi schimbați în cabinetul condus de Viorica Dăncilă. Săptămâna trecută, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a spus că portofoliul Justiției se află în curtea PSD.

Liderii USR au spus despre Tudorel Toader că în urma anunțului începerii procedurii de revocare a procurorului general a scăpat de remaniere.

„Tudorel Toader şi-a îndeplinit misiunea pe care a primit-o de la Dragnea şi Tăriceanu: a reuşit să schimbe toţi procurorii-şefi. În acest fel, Tudorel Toader şi-a salvat din nou postul de ministru al Justiţiei înainte ca PSD şi ALDE să ia decizia de remaniere”, se arată într-un comunicat de presă al USR.

Sursa foto: Reporteris.ro

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.