Tu stii sa deosebesti o orhidee artificiala de una naturala?

Orhideea artificiala arata foarte bine in orice incapare alegi sa o asezi. Probabil ca te-ai gandit deja sa comanzi flori artificiale, dar te-a oprit gandul ca vor arata fals?

In cele ce urmeaza, gasesti o comparatie intre o orhidee naturala si o orhidee artificiala, aleasa din magazinul online Leafshop.ro. Astfel, la finalul articolului, poti hotari singur care dintre cele doua flori sunt mai convingatoare.

Dupa ce privesti fotografia cu cele doua tipuri de flori, urmeaza sa descoperi care sunt motivele pentru care oamenii se indreapta spre flori artificiale din magazinul de Leafshop.ro, precum si avantajale de care beneficiezi alegand o orhidee artificiala.

Naturala sau artificiala? Ai descoperit raspunsul?

Ai hotarat care dintre cele doua flori este artificiala si care este reala? Cea din stanga este, de fapt, una dintre orhideele artificiale oferite de magazinul Leafshop.ro, iar cea din poza din dreapta este reala.

Motivul pentru care orhideea artificiala poate sa para atat de reala consta in micile detalii. Frunzele au un aspect natural, iar pe tulpina cresc boboci verzi care dau senzatia ca sunt cat pe ce sa inmugureasca. Fiecare detaliu este confectionat din materiale de cea mai buna calitate.

Ce avantaje ofera o orhidee artificiala

  • Este mult mai rezistenta

In ziua de astazi, timpul liber a devenit un lux. Este din ce in ce mai greu sa ai grija de flori, motiv pentru care este recomandat sa te indrepti spre o orhidee artificiala.

Cea din ghiveci nu are perioade inactive, iar cea din vaza nu se ofileste niciodata. Plantele au nevoie de mult timp ca sa iasa din perioada de hibernare, dar o orhidee artificiala va fi mereu inflorita.

  • Nu afecteaza mobila

Atunci cand ai grija de plantele naturale, trebuie sa fii atent ca apa sa nu curga pe mobila atunci cand le uzi. In schimb, plantele artificiale solicita foarte putina ingrijire, motiv pentru care le poti aseza pe cea mai scumpa piesa de mobilier fara sa te ingrijorezi ca aceasta ar putea fi afectata.

  • Nu solicita fertilizator

Orhideele naturale au nevoie de fertilizator si de un sol specific. Pe masura ce cresc, trebuie mutate in ghivece mai incapatoare. Orhideea artificiala nu necesita ingrijire speciala. Singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa o stergi ocazional de praf.

  • Nu au nevoie de soare

Alt avantaj al orhideei artificiale este ca o poti aseza oriunde doresti din moment ce expunerea la soare nu este obligatorie. Asadar, pune-o unde crezi tu ca se incadreaza mai bine si observa cum frumusetea orhideei cucereste pe oricine.

  • Selectia de orhidee artificiale este foarte versatila

Atunci cand cauti dimensiunea potrivita si culorile ideale pe care le vrei de la floarea ta, nimic nu poate concura cu o orhidee artificiala. De la aranjamente mici pentru bai si holuri la buchete mari, ideale pentru ziua nuntii, le gasesti pe toate in magazinul de flori de plastic LeafShop.ro.

Asadar, esti pregatit pentru urmatorul pas?

Astfel, orhideele artificiale vin in multe forme si culori, fie ca vorbim despre orhidee in ghiveci sau despre orhidee fir.

Tocmai de aceea, magazinul online LeafShop.ro ti-a pregatit o colectie impresionanta de sortimente pe care sa le integrezi in decorul locuintei tale! Camerele tale vor capata viata multumita unui decor desprins din gradina Edenului!

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.