Trump a fost internat în spital și a primit un tratament experimental. Ce medicamente ia președintele

Donald Trump. Foto: Pixabay

Președintele SUA Donald Trump a fost internat în Centrul Medical Național Militar „Walter Reed”, unde va sta „mai multe zile”, relatează CNN.

Trump a avut febră vineri, 2 octombrie, însă el a transmis pe Twitter că se simte bine.

Inițial, Donald Trump a primit o doză din medicamentul experimental Regeneron, potrivit unui raport al medicului președintelui.

Iată ce informații conținea memorandumul:

„Public următoarele informații cu permisiunea președintelui Donald J. Trump. În urma confirmării diagnosticului președintelui printr-un test PCR, ca măsură de precauție, el a primit o doză de 8 grame din cocktail-ul de anticorpi policlonali de la Regeneron (anticorpii policlonali sunt anticorpi care sunt secretați de diferite celule B din corp – n.r.). Administrarea dozei s-a desfășurat fără incidente. În plus față de anticorpii policlonali, președintele a luat zinc, vitamina D, famotidină, melatonină și o aspirină zilnică. Președintele este obosit, dar optimist”.

Regeneron este o companie de biotehnologii al cărei medicament împotriva COVID-19 se află în faza a treia a testării.

Ulterior, medicul președintelui a transmis că lui Donald Trump i s-a administrat și Remdesivir, care este deja folosit ca tratament pentru COVID-19 în numeroase țări din lume, inclusiv în Uniunea Europeană și în România.

 


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version