Trei români au îngrozit Italia prin brutalitatea lor

FOTO: Matteo Salvini/Facebook
FOTO: Matteo Salvini/Facebook

Trei români au provocat un scandal uriaș în Italia. Frații Constantin Turlică, de 22 de ani şi Ion Cosmin Turlică, de 20 de ani și Aurel Ruşeţ, de 25 de ani, vărul celor doi, sunt acuzați că au jefuit și au torturat doi pensionari italieni în propria casă.

Cei trei, din comuna Dragotești, județul Gorj, au fost prinși și arestați de autoritățile italiene. Din câte se pare, ar fi și o a patra persoană care a participat la jaf.

Agresorii au intrat în locuința medicului chirurg Carlo Martelli, în vârstă de 69 de ani, și a soției acestuia, Niva Bazzan, pentru a-i jefui.
După ce i-au bătut, i-au torturat timp de mai multe ore, pentru a le spune unde se află un eventual seif cu bani.

„Eram convins că ne vor ucide. M-au lovit fără încetare. M-au întrebat de seif. Apoi au adus-o pe soția mea ca să vadă cine cedează primul și spune unde se află casa de valori.

Am văzut când au început să o taie, să-i taie urechea. Eram convins că ne omoară pe amândoi. Ne-au lovit fără încetare…

Am supraviețuit. Dacă aș întâlni pe stradă persoanele care mi-au făcut rău, nu aș fi capabil să reacționez… Singurul care a vorbit a făcut-o într-o italiană perfectă. dacă era un străin care vorbea bine italiană, nu pot spune.

Pot doar să mă gândesc că poate fi o persoană străină. Dacă aș fi avut o armă în seara aceea, aș fi folosit-o”, a declarat medicul, pentru presa italiană.

Hoții au plecat din casa medicului din Lanciano cu 3.400 de euro.

Ministrul de Interne din Italia, Matteo Salvini, a publicat pe un cont de socializare o fotografie cu trei dintre agresori.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.