Trei doctorițe internate cu COVID au fugit din spital, la Târgu Jiu

FOTO: 1662222/Pixabay.com
FOTO: 1662222/Pixabay.com

Trei cadre medicale din Târgu Jiu, infectate cu COVID-19 și internate la Spitalul Județean din localitatea gorjeană, au plecat din unitatea medicală, fără acordul personalului de serviciu.

Polițiștii le-au găsit repede pe cele trei doctorițe, cu vârste cuprinse între 31 și 55 de ani, toate având domiciliul în Târgu Jiu.

Cele trei cadre medicale s-au ales cu dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor și au fost transportate cu ambulanța la Secția Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, unde vor reintra în izolare.

”Sunt surprins de ceea ce s-a întâmplat. Am costatat, alături de cei de la DSP, că lipsesc trei medici internați pe secția de Boli Infecțioase”, a spus managerul spitalului Dumitru Vienescu, citat de ”Pandurul”.

În prezent, 26 de angajați ai spitalului din Târgu Jiu, majoritatea medici și asistenți medicali, sunt infectați cu COVID-19. Doar 8 dintre aceștia sunt internați în spital, restul fiind în izolare la domiciliu.

Gorjul este unul dintre județele mai puțin afectate de pandemie. Până ieri fuseseră raportate 2855 de cazuri și 131 de decese în Gorj. În ultimele 24 de ore au fost descoperite alte 72 de noi îmbolnăviri.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.