Traian Băsescu a provocat un accident ușor. A fost testat cu etilotestul

traian băsescu
Traian Băsescu. Foto: Captură YouTube/B1TV

Fostul președinte Traian Băsescu a fost implicat duminică, 22 mai, într-un accident ușor, transmite postul de televiziune Digi 24.

„A declarat că în timpul unei manevre de viraj a lovit cu oglinda autoturismului oglinda unui alt autovehicul, ce se afla parcat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero”, au transmis reprezentanții poliției.

În anul 2006, presa a relatat pe larg cum Traian Băsescu, președintele țării la acea dată, s-a urcat la volanul mașinii personale după ce băuse la restaurantul Golden Blitz alături de Gigi Becali, pentru a sărbători calificarea Stelei în semifinalele Cupei UEFA.

La acea dată, Administrația prezidențială a refuzat să comenteze incidentul de la Golden Blitz.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.