Tragedie la Giurgiu: fiul de 36 de ani și părinții, toți nevaccinați, au murit de COVID la interval de câteva zile

cimitir cruci

Foto: congerdesign / pixabay.com

Trei membri ai aceleiași familii din orașul Giurgiu au murit de COVID-19 în doar câteva zile, relatează Europa FM.

Este vorba despre un tânăr de 36 de ani și părinții săi, toți trei fiind nevacinați.

Cei trei pacienți au fost internați cu o formă foarte gravă de COVID și nu au răspuns la tratament. Părinții au murit la câteva ore distanță, iar fiul – în cursul nopții de vineri spre sâmbătă.

Cel de-al patrulea membru al familiei, o fiică, era medic, dar, din păcate, cei 3 nu i-au ascultat sfatul și nu s-au vaccinat împotriva COVID-19, a declarat la postul de radio Europa FM președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu. Acesta a mai spus că nu știe dacă fiul avea comorbidități, ci doar că nu a răspuns la tratament.

“Înțeleg că au preferat să asculte sfatul medicului de familie care le-a spus să nu se vaccineze și să stea în casă”, a mai comentat Beianu.

Județul Giurgiu ocupă penultimul loc în topul județelor în funcție de procentul cetățenilor eligibili (cu vârste de la 12 ani în sus) vaccinați. Astfel, doar 21,07% dintre locuitorii din Giurgiu sunt vaccinați, potrivit datelor obținute de hotnews.ro. Doar județul Suceava stă mai prost: doar 20,6% dintre suceveni s-au vaccinat.

Foto: congerdesign / pixabay.com

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version