Trafic bară la bară pe abia inauguratul pasaj Domnești din București

trafic pasajul domnești
Foto: Alin Florentin Sora (Facebook)

Pe abia inauguratul pasaj Domnești din București s-a circulat îngrozitor în această dimineață, relatează publicația „Buletin de București”.

Pasajul a fost inaugurat vineri, iar ziua de luni, 14 noiembrie, a fost prima zi de lucru când bucureștenii au putut folosi pasajul pentru a merge la muncă.

Însă pe ambele sensuri, atât către capitală, cât și către Ilfov, s-a circulat bară la bară încă dinainte de ora 7:00, după cum se vede în imaginile surprinse de șoferi.

Potrivit sursei citate, platforma Waze arăta un blocaj total și pe Prelungirea Ghencea, către strada Brașov, acolo unde se circula cu aproximativ 2 km/h.

„50 de min de la cart Latin, acum am intrat în giratoriu”, a comentat un șofer pe o rețea de socializare.

„Când rupeam mașina în trecerea la nivel de la Domnești era mai bine?”, a scris un altul.

Pasajul de la Domnești are 536 de metri lungime și face legătura cu Prelungirea Ghencea.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.