Topul celor mai iubite hoteluri din lume

FOTO: Umaid Bhawan Palace/Wikimedia Commons
FOTO: Umaid Bhawan Palace/Wikimedia Commons

Una dintre cele mai mari platforme online de turism, TripAdvisor, a realizat un top al celor mai iubite hoteluri din lume, pe baza voturilor utilizatorilor rețelei în ultimul an.

TripAdvisor a analizat și a luat în calcul inclusiv experiențele pe care le-au avut turiștii în hoteluri anul trecut.

Pe primul loc s-a clasat Umaid Bhawan Palace Jodhpur, din India, un hotel de lux de 100.000 de metri pătrați, cu grădini luxuriante. În total are 64 de camere și apartamente și este decorat în stil Art Deco.

Acest hotel-palat a fost constuit între 1928 și 1943, iar afacerea este una de familie care se moștenește de câteva generații.

Prețul mediu pentru o noapte petrecută în acest hotel este de 734 de dolari, iar cea mai ieftină noapte de cazare este 390 de dolari pe noapte.

În topul preferințelor utilizatorilor TripAdvisor au intrat și două hoteluri din Europa, unul din Italia și altul din Grecia.

Dacă v-a plăcut acest articol și vreți să citiți și altele de acest fel alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.