TOP 5 cele mai tari reduceri la televizoare mari

Cele mai tari reduceri la televizoare mari (emag.ro)
Cele mai tari reduceri la televizoare mari (emag.ro)

Dacă sunteți în căutarea unui televizor nou, acest articol vă va ajuta. În rândurile de mai jos găsiți cele mai bune cinci oferte de pe piață la televizoare mari după Black Friday 2015.

Dacă vreți să accesați direct lista cu cele mai bune afaceri pe care le puteți face la televizoare mari, click AICI.

5. Reduceri la televizoare mari – Philips

Modelul LED Smart Android 3D Philips are o diagonală de 123 de centimetri, dar și un discount substanțial de preț: 29 la sută.

Acest televizor oferă o interfață prietenoasă și multă viteză, dar și acces la conținut nelimitat, de la Google Play la aplicații și Google Chrone.

De asemenea, cu acest televizor poți comunica, cu ajutorul Google Voice Search.

Puteți profita de această super-afacere AICI.

4. Reduceri la televizoare mari – Toshiba

Cu toate că nu este cel mai mare dintre televizoare, având o diagonală de doar 80 de centimetri, modelul Toshiba LED HD este extrem de ușor de folosit și are o calitate a imaginii excelentă.

Este ideal atât pentru bucătărie, cât și pentru dormitor. Poate înregistra video prin USB. Seria E2 este HD ready cu funcționalitatea suplimentară de înregistrare.

Are o reducere de preț de 30 la sută. Vă puteți convinge de asta AICI.

3. Reduceri la televizoare mari – Samsung

Coreenii de la Samsung construiesc televizoare mari de înaltă clasă.

Modelul de mai jos are un discount de 1.200 de lei și o diagonală de 101 centimetri.

Tehnologia 4K Ultra HD oferă imagini foarte realiste, iar nivelul detaliilor este uluitor. Samsung UHD oferă o rezoluție de patru ori mai mare decât cea Full HD.

Puteți cumpăra acest model, cu o reducere importantă de preț, de AICI.

2. Reduceri la televizoare mari – Sony

Televizorul curbat Smart Android 3D LED Sony Bravia este uriaș. Diagonala de 164 de centimetri și faptul că emite n 4K Ultra HD fac din el unul dintre cele mai bune televizoare mari de pe piață.

Reducerea de care beneficiază pe eMAG.ro este de 34 la sută.

Sunt puține televizoare care rivalizează cu Sony Bravia, care folosește tehnologii noi și revoluționare, precum Noise Crusher, Flat Area Detection și Super Resolution.

Îl puteți achiziționa de AICI.

1. Reduceri la televizoare mari – LG

Cu o reducere de preț de 1.200 de lei, dar și o diagonală generoasă, de 109 centimetri, televizorul Smart LED LG este o alegere perfectă pentru orice sufragerie sau dormitor.

Emite în rezoluție 4K, iar tehnologia Upscaler îmbunătățește detaliile transmisiunilor, al filmelor sau al evenimentelor sportive la o calitate excelentă.

Vă puteți convinge de toate astea dacă profitați de oferta de AICI.