TOP 5 cele mai populare destinații din Europa pentru 2025

Planifici deja următoarea ta aventură și vrei să știi care vor fi cele mai căutate destinații europene în 2025? Află unde să mergi în vacanță de Sărbători, în city break romantic sau chiar să rezervi early booking un sejur pentru vara anului 2025. Descoperă cum să te bucuri de un concediu așa cum îți dorești, la un excelent raport calitate-preț!

Lisabona, Portugalia

Lisabona rămâne una dintre destinațiile preferate în perioada următoare, datorită atmosferei sale boeme, mixului cultural și climei blânde. De la cartierele tradiționale precum Alfama la modernitatea cartierului Belém, Lisabona oferă un amestec unic de istorie, gastronomie și viață de noapte vibrantă. În plus, proximitatea sa față de plaje și vinurile locale sunt argumente forte în favoarea capitalei portugheze. Iată de unde poți cumpăra vacanță în rate fără dobândă*, ca să beneficiezi de relaxare și confort, în condiții optime pentru gestionarea inteligentă a bugetului disponibil.

Roma, Italia

Roma va fi în centrul atenției în 2025 datorită Jubileului, un eveniment așteptat de turiști și localnici deopotrivă. Acest lucru va adăuga o atmosferă festivă în tot orașul, iar locuri precum Colosseumul, Vaticanul și Piața Navona vor găzdui spectacole și concerte extraordinare. Aroma bucătăriei italiene și istoria fascinantă fac din Cetatea eternă o destinație vedetă a anului care vine.

Istanbul, Turcia

Istanbul, orașul care face legătura între Europa și Asia, te va impresiona prin peisajele spectaculoase și obiectivele culturale faimoase. Hagia Sofia, Moscheea Albastră, Marele Bazar și bucătăria turcească transformă acest oraș într-o destinație spectaculoasă pentru 2025. Istanbulul oferă o experiență culinară inedită și o atmosferă vibrantă, un mix fascinant de istorie și modernitate.  

Barcelona, Spania

Barcelona continuă să fie o destinație extrem de populară, datorită arhitecturii sale unice realizate de Gaudí, cu atracții turistice ca Sagrada Familia și Parcul Güell. De asemenea, viața de noapte, plajele din apropiere și cultura gastronomică adaugă un plus de atractivitate metropolei catalane. Barcelona combină perfect tradițiile iberice și vocația cosmopolită, fiind un oraș potrivit pentru vacanță în Europa, indiferent de anotimp. 

Paris, Franța

După succesul Jocurilor Olimpice de la Paris, Orașul Luminilor continuă să fie în atenția turiștilor din întreaga lume. Atracții iconice precum Turnul Eiffel, Muzeul Luvru și croazierele pe Sena reprezintă tot atâtea motive pentru ca următoarea ta vacanță să fie în capitala Franței. Parisul îmbină eleganța clasică cu un spirit artistic vibrant, fiind potrivit atât pentru iubitorii de artă, cât și pentru cei care caută experiențe romantice.

Inspiră-te din sugestiile prezentate și alege o vacanță în rate cu dobândă zero*, prin cardul tău de cumpărături CardAvantaj. Ai la dispoziție oferte atractive în peste o sută de destinații turistice europene, de la agenții de turism și turoperatori parteneri CardAvantaj: Christian Tour, Eximtur, Paralela 45, Carpatia Tour, Karpaten Turism ș.a. 

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Sursa foto: Shutterstock

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version