Titus Corlățean ne amenință: Dacă vine USR-ul, homosexualii se vor putea căsători

FOTO: senat.ro titus corlățean
FOTO: senat.ro

Înainte de începerea votului pe moțiunea de cenzură anti-PSD, senatorul social-democrat Titus Corlățean a avut un discurs în care i-a înfierat pe românii cu alte orientări sexuale.

El a amenințat că dacă USR va ajunge la guvernare, ei vor legifera căsătoriile și parteneriatele gay.

„Asta este România lucrului bine făcut!”, a tunat Titus Corlățean de la tribuna Parlamentului.

„Ne spuneți că vreți să reconstruiți România, și că dărâmarea Guvernului României este  este condiția esențială pentru normalitate, un cuvânt atât de drag patronului dvs. de la Cotroceni. Mă întreb, ce normalitate este cea în care voci importante neomarxiste din USR anunță că se impune stabilirea obligației avortului pentru femeile care nu au venit mediu pe economie sau că neomarxiștii vor legifera, după preluarea guvernării, căsătoriile și parteneriatele gay în România? Asta este România lucrului bine făcut!”, a spus fostul ministru de Externe.

„Chiar ne putem imagina o fotografie de familie care să reunească, într-o armonie desăvârșită, pe de o parte neomarxiștii, #rezist, USR, fii sau fiice sau nepoți de generali securiști deconspirați de CNSAS. Mai spun o dată, ca să înțelegeți, securiști deconspirați de CNSAS, așa cum este cazul liderului de la USR București, capitala României, sau consiliați de rezerviști cu mari stele pe umăr, profitori anteriori ai unor afaceri grase cu instituțiile statului, pe care acum le blamează permanent, alături de Petrov și echipa, pentru că, nu-i așa, marile spirite se întâlnesc, cu un ax central fixat de urmașii lui Brătianu, adoratori ai noii Securități și apărători ai abuzurilor comise de cei care au renunțat la statutul onorabil de ofițer de informații pentru a deveni securiști, împreună cu vajnicii, curajoșii, bravii luptători de elită ai doamnei Kovesi”, a continuat el.

LIVE TEXT despre Moțiunea de cenzură

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.