Testul cafelei pe care îl face un manager la fiecare interviu de angajare. La ce detaliu e atent

FOTO: salazaro64/Pixabay.com

FOTO: salazaro64/Pixabay.com

Un manager a explicat „testul cafelei” pe care îl efectuează persoanelor intervievate și de ce, dacă cineva eșuează, nu este angajat.

Managerul unei cafenele din New York a dezvăluit, recent, care este testul pe care trebuie să îl treacă toate persoane care vor să se angajeze. Doar cei care trec testul sunt angajați, potrivit unilad.com.

Omul de afaceri Trent Innes, fost director general al platformei de contabilitate Xeno și director vânzări la SiteMinder, o platformă de recrutare în domeniul hotelier, și-a dezvăluit „trucul cafelei”, testul pe care trebuie să îl treacă viitorii angajați.

Când se întâlnește cu un candidat pentru un loc de muncă în compania sa, el a dezvăluit că îl duce întotdeauna în bucătărie. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul podcastului de afaceri The Ventures.

„Vrei nu vrei, trebuie să bei o ceașcă de cafea”, spune el.

„Unul dintre lucrurile pe care le caut mereu la sfârșitul interviului este observ dacă persoana dorește să ducă acea ceașcă goală înapoi în bucătărie. Cheia testului este că, dacă nu duci ceașca înapoi în bucătărie, atunci nu ești potrivit pentru companie. Poți să-ți dezvolți abilități, poți dobândi cunoștințe și experiență, dar totul se reduce la atitudine, iar atitudinea despre care vorbim este conceptul de: spăla-ți ceașca de cafea!”, a continuat el.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version