TEST. Cât de bine cunoști munții României? Recunoaște locurile din imagini!

Din Munții Rodnei până în Apuseni, Carpații românești își desfășoară culmile și vârfurile, de la cele domoale și cuminți, până la crestele ascuțite și abrupte.

Cu o diversitate atât de mare a peisajelor și a reliefului montan, Carpații pot satisface gusturile foarte variate ale turiștilor.

Deoarece sezonul cald tocmai a început, și odată cu el se deschide și sezonul drumețiilor de vară, vă propunem acest test care vă va arăta cât de bine cunoașteți munții României.

Puteți să recunoașteți o cascadă anume, un lac sau o formațiune stâncoasă bizară? Faceți testul și veți afla!

Toate întrebările din acest test cu 10 întrebări au o singură variantă corectă de răspuns. La sfârșit, testul vă va calcula la câte întrebări ați răspuns corect.

Mult succes!

[viralQuiz id=8]

Sursa fotografiilor:  1. Cristian Bortes (Flickr / Creative Commons), 2. Rudolf Erdei (Flickr / Creative Commons), 3. Cristi B. (Flickr / Creative Commons), 4. Norin Țeposu (Flickr / Creative Commons), 5. Sergiu Băcioiu (Flickr / Creative Commons), 6. Cerghizan Radu (Wikimedia Commons), 7. Ștefan Jurcă (Flickr / Creative Commons), 8. Sergiu Luchian (Flickr / Creative Commons), 9. Norin Țeposu (Flickr / Creative Commons), 10. Daniel Ighișan (Wikimedia Commons)

Dacă v-a plăcut acest test, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

TEST. Recunoașteți orașele românești din aceste imagini!
TEST. 10 întrebări despre Univers pe care ar trebui să le știi
TEST dat la admiterea la Poliție. 10 întrebări rapide

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.