Termoenergetica anunță că începe probele pentru furnizarea căldurii

radiator calorifer

Foto: PIX1861 / pixabay.com

Compania Municipală Termoenergetica București a anunțat că începe probele la cald pentru sezonul 2024-2025 în cursul nopții de 18 spre 19 octombrie.

Probele la cald pentru consumatorii urbani din Capitală se vor desfășura progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare și starea conductelor, precum și lucrările desfășurate în diverse zone ale orașului, anunță compania într-un comunicat de presă.

Probele vor fi realizate în principal noaptea, având în vedere prognoza meteo din următoarele zile, care indică temperaturi scăzute. Compania mai anunță că în sezonul rece vor fi continuate doar acele lucrări care nu vor afecta furnizarea agentului termic către clienți. Probele au rolul de a asigura echilibrul hidraulic al sistemului de termoficare, precum și scopul de a verifica funcționalitatea traseelor de alimentare.

Asociaţiile de proprietari au obligația de a se asigura că instalaţiile interioare proprii (de alimentare cu energie termică) sunt în stare de funcţionare şi că sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor, inclusiv operațiunile de aerisire a caloriferelor din apartamente.

Asociațiile care doresc amânarea furnizării agentului termic pot solicita acest lucru în scris, prin reprezentanţii legali, la registratura instituției din strada Cavafii Vechi nr.15, la secţiile de termoficare de sector, sau prin e-mail la adresa relatii@cmteb.ro.

Foto: PIX1861 / pixabay.com

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version