Teribila poveste a criminalului în serie care a ucis 50 de șoferi de taxi

taxi

Foto: MichaelGaida / pixabay.com

Devender Sharma, un criminal în serie din India, a recunoscut că a fost implicat în uciderea a peste 50 de șoferi de taxi. El a aruncat trupurile acestora într-un canal cu crocodili, relatează CNN.

El a recunoscut acum aceste crime, fiind prins de poliție deoarece nu s-a mai întors la închisoare după ce i se permisese să iasă timp de 20 de zile.

Între 2002 și 2004 Devender Sharma a fost condamnat pentru uciderea a 7 șoferi de taxi și a fost condamnat la închisoare pe viață în Jaipur, un oraș din nordul statului Rajasthan.

După ce a petrecut 16 ani în închisoare, bărbatului în vârstă de 62 de ani i s-a permis, în luna ianuarie, să petreacă 20 de zile afară. Însă la finalul celor 20 de zile Sharma nu s-a mai întors la pușcărie.

Miercuri, 29 iulie, la aproximativ 6 luni de când a dispărut, poliția l-a găsit pe Sharma în capitala Delhi, unde trăia cu o văduvă cu care se căsătorise după ce nu se mai întorsese în închisoare. Când a fost interogat de poliție, bărbatul a recunoscut că nu mai intenționa să se întoarcă.

Devender Sharma. Foto: Poliția din New Delhi

În plus, în timpul interogatoriului, bărbatul a oferit mai multe detalii despre trecutul său infracțional.

Sharma, care avea o diplomă de medicină indiană tradițională, a condus o clinică de la un spital din Rajasthan timp de 11 ani (începând cu 1984). După ce și-a pierdut banii într-o înșelătorie, s-a implicat într-o escrocherie care presupunea vânzarea de canistre cu gaz false. Apoi, s-a implicat într-o schemă de transplanturi ilegale de rinichi. Potrivit poliției, bărbatul a fost implicat în peste 125 de astfel de transplanturi, fiecare dintre acestea aducându-i un câștig cuprins între 6.680 și 9.350 de dolari.

Sharma a oferit detalii noi și despre uciderea șoferilor de taxi. Împreună cu alte persoane, a pus la cale o altă schemă de a face bani, de această dată în nordul statului Uttar Pradesh: închiriau taxiuri, iar apoi îi omorau pe șoferi în locuri izolate, după care le aruncau corpurile într-un canal unde trăiau crocodili. Astfel, nu exista nicio șansă ca trupurile neînsuflețite să fie descoperite.

După ce cadavrele erau aruncate, Sharma vindea taxiurile – fie întregi, fie părți din ele, câștigând aproximativ 270 de dolari pentru fiecare mașină.

Într-un final, Sharma a mărturisit că el a fost „creierul” din spatele operațiunii prin care au fost uciși peste 50 de șoferi de taxi. Totuși, potrivit poliției, el a fost condamnat doar pentru o parte din aceste crime.

Potrivit presei din India, Sharma a fost prins inițial de poliție chiar când omora un șofer de taxi.

Foto: MichaelGaida / pixabay.com


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version