Teodosie, supărat că i s-a tăiat microfonul de Ziua Marinei: „Răspund înaintea lui Dumnezeu”

teodosie microfon tăiat
Sursa: Captură video TBR Info

Slujba oficiată cu ocazia Zilei Marinei de Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a fost întreruptă brusc de organizatori din cauza unui decalaj în program, anunță postul de televiziune Antena 3.

Decizia a fost luată de organizatori pentru a nu întârzia zborul unor aeronave ce urmau să survoleze Portul Militar Constanța.

Potrivit sursei citate, slujba lui Teodosie a fost scurtată forțat, după ce președintele Klaus Iohannis a ajuns la fața locului cu o întârziere de câteva minute.

Arhiepiscopul Tomisului s-a supărat și a plecat de la ceremonie. „Nu știm de ce au făcut asta. Răspund înaintea lui Dumnezeu. Mi-au dat 17 minute și mai aveam timp”, a spus Teodosie pentru Antena 3.

Incidentul poate fi urmărit în videoclipul de la mai jos, începând cu minutul 10:53:

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.