Tendințe la costume de nuntă pentru bărbați în 2019 – Țesături, materiale, culori, design

Designerii au prezentat deja în acest an cele mai recente colecții pe care le-au realizat în materie de costume de nuntă pentru bărbați, costume de ocazie, costume casual și de tip business. Toate colecțiile sunt foarte frumoase, originale, aduc ceva nou indiferent că este vorba de model, materiale și țesături.

Designerii și-au dorit să impresioneze, să creeze articole de îmbrăcăminte de lux diversificate, să convingă prin colecții fabuloase. Depășirea așteptărilor clienților a fost scopul lor principal, iar acest lucru le-a reușit pe deplin. Ei au optat pentru cele mai fine țesături, pentru materiale de cea mai bună calitate, astfel au reuși să producă creații de valoare în această industrie a modei.

Cele mai apreciate țesături și materiale pentru costumele de ceremonie pentru bărbați sunt:

  • Țesăturile italiene premium, cum sunt cele din lână pură sau din lână și mohair. Aceste țesături din Italia sunt apreciate de foarte mulți designeri și croitori profesioniști din întreaga lume, care realizează costume de lux pentru bărbați.
  • Sunt în trend țesăturile uni, dar și materialele în carouri, sau cu alte elemente grafice.
  • Mătasea este un material apreciat în acest an, folosit la costume și accesorii (batiste, cravate, papioane).
  • Inul este recomandat pentru costumele casual și pentru costumele de ocazie pentru vară.
  • În acest an sunt apreciate amestecurile luxoase de lână și cașmir.
  • Cele mai scumpe sunt țesăturile unice vintage care au un design inovator și rețete de finisare speciale.
  • Materialele în dungi sunt foarte elegante, sunt apreciate îndeosebi nuanțele de culori închise de bleumarin, maro, negru cu dungi fine mai deschise.
  • Pentru vară sunt la modă combinațiile de dungi alb-albastru, alb-gri, alb-roșu, alb-grena, alb-mov, alb-vernil, alb-roz, alb-cenușiu.
  • Materialele din bumbac 100%, de foarte bună calitate, oferă confort și o stare de bine în orice sezon. Foarte frumos este bumbacul egiptean 100% folosit pentru cămășile de ocazie.
  • În acest an sunt în tendințe și țesăturile confortabile și puțin extensibile din bumbac italian, cum sunt acelea realizate din fibre de bumbac 97% și spandex 3%.

Astfel de țesături de lux unice sunt într-adevăr foarte frumoase, oferă produselor acea calitate pe care orice client o apreciază.

În anul 2019, culorile în trend la costume de nuntă pentru bărbați sunt:

  • Nuanțele de culori luminoase, cum sunt de exemplu violetul, lavanda, albastrul deschis sau portocaliu închis ars
  • În sezonul cald sunt recomandate nuanțele de gri și albastru, care sunt foarte elegante și sofisticate
  • Pentru vară sunt la modă și alte nuanțe mai speciale, cea a dunelor de nisip, verde, roz, cenușiu
  • Sunt în trend carourile în nuanțe de gri închis, gri deschis, alb și bleumarin sau alte combinații de acest fel
  • Țesăturile din in sunt recomandate îndeosebi pentru costumele casual de vară; aceste costume sunt foarte căutate în ziua de azi pentru că sunt practice, răcoroase, confortabile și elegante; paleta de culori variază de la nuanțele clasice la cele mai sofisticate
  • Pentru țesăturile din bumbac nuanțele de culori variază de la cele deschise la cele închise, de la gri, bej, bleu, albastru ca marea și până la maro, bleumarin și negru
  • Paleta de culori la țesăturile pentru costume de ocazie se poate extinde spre alte nuanțe mai intense și mai elegante, cum sunt albastru închis și bleumarin; aici există materiale într-o gamă foarte variată de carouri în combinații impresionante de astfel de culori
  • O altă gamă de culori pentru costumele de ocazie pentru bărbați poate include și culori mai aparte, pentru colecții pline de rafinament, cum sunt bordo, nuanța închisă a prunei, maro ciocolatiu, bronz, albastru regal.

Pentru a se îmbrăca cu adevărat bine, un bărbat trebuie să fie atent la detalii, calitatea materialelor, gama de culori, varietatea de costume care există pe piață și care sunt în tendințele modei. În prezent gama de articole de lux pentru bărbați este foarte amplă și variată, de aceea pentru a putea selecta trebuie învățate și sesizate anumite detalii, care sunt similare la multe produse în anumite privințe.

De exemplu este important ca bărbat să faci diferență între costumele de ceremonie, clasice și de tip business. Dacă vrei să scapi de toate aceste detalii de remarcat, poți apela la sfaturile unor consilieri care au experiență în domeniu, de la casele de modă care realizează costume de lux pentru bărbați.

Dacă vrei un costum pentru ceremonie foarte elegant, alege unul realizat la comandă, la o casă de modă care are designeri și croitori cu experiență de mai bine de 30 de ani în articole vestimentare de lux pentru bărbați. La un astfel de brand poți găsi o colecție impresionantă de costume, cămăși și accesorii pentru bărbați, îmbrăcăminte de ocazie, casual și business, dar și articole din piele naturală de cea mai bună calitate. Există genți, curele și pantofi din piele italiană care arată excepțional.

Această casă de modă oferă servicii complete, dar și sfaturi utile, în ceea ce privește alegerea materialelor și a accesoriilor potrivite pentru a avea o ținută superbă. Costumele de ocazie sunt realizate la comandă, sunt astfel croite pentru a arăta cât mai bine, pentru a se potrivi corect pe corp, pentru ca fiecare client să se simtă cât mai bine, să fie entuziasmat la final. Calitatea materialelor folosite este la înălțimea așteptărilor, acestea sunt selectate și aduse de la cei mai mari producători în domeniu – Lanificio F.lli Cerruti, Marzotto, Marlane, Monti, Brunello S.p.A, Loro Piana, Vitale Barberis Canonico sau Albini. Foarte mulți actori, vedete, celebrități din sfera divertismentului au ales deja acest brand – Filip Cezar. Cu siguranță orice bărbat poate găsi aici un costum elegant, care să fie realizat pe gustul său.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.