Cea mai originală temă pentru acasă dată de un profesor: „Râdeți până vă doare burta”

temă pentru acasă
Foto: Jolante van Hemert (Flickr)

Tema dată de directorul unei școli din Marea Britanie, în care le recomandă copiilor să „râdă până îi doare burta” și să se distreze, s-a viralizat pe internet, fiind redistribuită de mii de internauți.

Iată tema dată de profesorul John Newport, directorul școlii Marden Bridge Middle School, unde învață copii cu vârste cuprinse între 9 și 13 ani:

Au mai rămas doar două zile până la examenele SAT și este foarte important ca în acest weekend să vă folosiți timpul în mod înțelept. Aceasta este tema voastră pentru weekend. Vă rog să realizați cât de multe dintre activități puteți și să le bifați odată ce le-ați făcut:

* Plimbați-vă cu bicicleta / scuterul
* Citiți o carte
* Urmăriți programul vostru TV preferat
* Zâmbiți
* Mâncați Haribo (jeleuri – n.r.) sau înghețată
* Petreceți timp alături de cei dragi
* Râdeți până când vă doare burta
* Ieșiți afară și bucurați-vă de vreme
* Înotați sau plimbați-vă
* Dedicați timp hobbyului vostru preferat
* Odihniți-vă
* Întâlniți-vă cu prietenii
* Alergați până când nu mai puteți
* Gătiți sau „fabricați” ceva
* Mâncați mai multe Haribo sau înghețată
* Jucați-vă în grădină
* Faceți ceva ce nu ați mai făcut niciodată

Dacă simțiți neapărat nevoia, puteți să repetați pentru examen, DAR puteți face acest lucru pentru maximum o oră (în total).

DE REȚINUT – Domnul Newport se ocupă de griji – voi nu aveți de ce să vă îngrijorați. Sunteți uimitori și sunt extraordinar de mândru de voi.

Să aveți un weekend minunat.

Domnul Newport.

„Tema” le era adresată elevilor din anul 6 de studiu (care au aproximativ 10-11 ani).

Mesajul profesorului Newport a fost publicat pe Facebook de Eliza Lawson, mama unuia dintre elevi.

„Cât de norocoși suntem să îl avem pe domnul Newport! Haideți să distribuim cu toții această temă și să îi arătăm domnului Newport și școlii Marden Bridge cât de mult îi respectăm pe profesorii care îi consideră pe copiii noștri oameni aflați în dezvoltare, nu niște numere pe o hârtie”, a scris Eliza Lawson.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.