Telefoane mobile performante și ieftine. 4 oferte sub 1.000 de lei

telefoane mobile performante și ieftine
Foto: FunkyFocus / pixabay.com

Dacă nu v-ați cumpărat un telefon nou de Black Friday deoarece nu ați fost mulțumiți de reducerile anunțate, puteți să aruncați o privire pe această listă cu telefoane mobile performante și ieftine.

Un telefon mobil bun nu este neapărat și unul scump. Pe piață există o mulțime de telefoane mobile care au prețuri decente și care oferă totodată funcții nu foarte diferite de cele care costă chiar și de 3-4 ori mai mult.

Telefoane mobile performante și ieftine

Important este să știți să alegeți.

Iată 4 telefoane mobile ieftine:

1. Telefonul TESLA 6.2, Dual Sim, 32GB, LTE 4G, 3GB RAM, de culoare aurie, beneficiază de o carcasă integral metalică și costă sub 900 de lei.

Tesla Smartphone 6.2 nu este doar mai robust față de telefoanele din categoria lui de preț, dar oferă și senzația unui dispozitiv premium datorită carcasei metalice compacte.

Rezoluția HD pe un ecran de 5 inchi asigură o experiență superbă a vizionării, ca la cinema,
evidențiată de soluțiile avansate de iluminare: Full Lamination. Imaginea pe un ecran IPS rămâne clară din toate unghiurile, în timp ce soluția One Glass oferă un ecran mai subțire și mai luminos. Ecranul este, de asemenea, protejat împotriva zgârieturilor datorită sticlei Dragontrail.

Telefoane mobile performante și ieftine – Tesla

Datorită GPS-ului integrat și sistemului global de navigație prin satelit (Glonass), nu va trebui să-ți mai faci niciodată griji în ceea ce privește deplasarea într-o zonă necunoscută. Surprinde fiecare pas din călătoria ta și creează amintiri de lungă durată cu camera de 13Mp.

Puternicul procesor de 64-bit contribuie la performanță, eficiență, navigare neîntreruptă, folosirea simultană a aplicațiilor, consum redus de energie și o grafică care va satisface până și cerințele celor mai împătimiți și pretențioși jucători.

Pentru a proteja telefoanele, nu uitați de huse pentru telefoane – acestea sunt extrem de importante dacă vreți să prelungiți durata de viață a telefonului și să-l feriți de accidente.

Telefoane mobile performante și ieftine – Xiaomi

2. Și telefonul Xiaomi Mi A2 Lite, Dual Sim, 32GB, LTE 4G, 3GB RAM, de culoare albastră, costă sub 900 de lei.

Camera duală este echipată cu AI pentru o fotografiere îmbunătățită. Utilizând segmentarea semantică AI, camera dublă de 12MP + 5MP estompează fundalul.

Prin algoritmul său de învățare profundă, camera frontală determină caracteristicile distincte pentru a accentua frumusețea naturală.

Bateria are o capacitate mare, astfel încât telefonul poate fi folosit toată ziua datorită bateriei de 4000 mAh.

Afișajul este excelent, oferind claritate de 432 pixeli pe inch, iar calitatea culorilor este îmbunătățită pe ecranul de 5,84 inchi.

Procesorul Octa-core Qualcomm Snapdragon 625 atinge un echilibru excelent între performanță și consumul de energie.

Telefonul are un corp metalic cu un aspect elegant și aderență sigură. Ecranul de sticlă 2.5D se curbează ușor în corpul metalic, astfel încât să se simtă perfect în mână.

Telefoane mobile performante și ieftine – Huawei

3. Telefonul Huawei P9 Lite Dual Sim, 16GB, LTE 4G, 3GB RAM, de culoare aurie, costă sub 1.000 de lei.

Acest telefon dispune de o serie de upgrade-uri inovatoare într-un design subțire, combinând designul dinamic cu stilul impresionant într-o armonie perfectă.

Dispunând de un raport ecran-corp de 76.4%, Huawei P9 Lite are un design elegant și o ramă metalică. Cu un display de 5,2 inchi Full HD in-cell și o gamă largă de culori, toate aceste caracteristici puse într-un cadru subțire, telefonul ofera imagini foarte clare.

Huawei P9 Lite le permite utilizatorilor să surprindă orice moment, cu un nou senzor de imagine Sony IMX214 de 13 megapixeli. Acesta dispune de o deschidere mare de f/2.0, care îmbunătățește calitatea imaginilor și a video-urilor capturate.

Huawei P9 Lite utilizează un cip avansat de recunoaștere a amprentelor digitale, care are integrată tehnologia ARM TrustZone.

De asemenea, Huawei P9 Lite oferă un DSP audio HiSilicon Hi6402, 9V Smart PA, care produce o calitate a sunetului de neegalat de orice alt smartphone. Alimentat de un procesor de 16nm HiSilicon Kirin 650, Huawei P9 Lite oferă o experiență mai bună, ceea ce conduce la obținerea unor performanțe excelente, având totodată un consum redus de energie.

Telefoane mobile performante și ieftine – Samsung

4. Telefoanele Samsung Galaxy nu sunt neapărat și scumpe. De pildă, modelul Samsung Galaxy A6 2018 Dual Sim, 32GB, LTE 4G, 3GB RAM, de culoare aurie, costă sub 1.000 de lei.

Telefonul beneficiază de un design fluid, astfel încât cu Galaxy A6 utilizatorii se pot bucura de un stil elegant și de o aderență confortabilă. Telefonul are și scanner de amprentă digitală.

Afișajul premium Super AMOLED oferă un contrast vizual mai clar și o culoare mai dinamică.

Telefoane mobile performante și ieftine – Samsung Galaxy

Cu camera frontală de 16 MP utilizatorii vor obține fotografii de înaltă rezoluție. Cu ajutorul blițului reglabil LED și al autodeclanșatorului Selfie, utilizatorii se pot fotografia chiar și în lumină slabă. Întunericul nu mai trebuie să însemne imagini întunecate.

Cu Dolby Atmos, sunetul se mișcă în spațiul tridimensional. Dolby Atmos îi transportă pe utilizatori de la obișnuit la extraordinar.

Foto: FunkyFocus / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.