Tehnologia ContiSeal™ de la Continental: avantaje și mod de funcționare

Tehnologia ContiSeal™ este o inovație revoluționară dezvoltată de Continental, companie renumită la nivel mondial pentru producerea anvelopelor de înaltă calitate pentru automobile. În esență, ContiSeal™ este un strat de material cu o textură vâscoasă, aplicat pe suprafața interioară a unei anvelopei.

Acesta are capacitatea de a sigila instantaneu orice fisură sau puncție care s-ar putea produce în urma contactului cu un obiect tăios sau ascuțit de pe drum. Anvelopele Continental prevăzute cu tehnologia ContiSeal™ asigura un nivel optim de siguranță în trafic și garanția ca șoferul poate ajunge cu bine până la cel mai apropiat service.

Avantajele tehnologiei ContiSeal™ de la Continental

Șoferii care își echipează mașinile cu anvelope de iarnă Continental 195-65-r15, prevăzute cu tehnologia ContiSeal™, au parte de avantaje numeroase, ce vizează atât deplasarea pe drumuri cu trafic aglomerat, cât și costurile necesare pentru utilizarea și întreținerea unui autoturism, pe termen lung. 

Procesul de sigilare se produce aproape instantaneu, existând astfel un risc scăzut al deflației. Astfel, anvelopa auto afectată de o posibilă deteriorare își va păstra un nivel optim al presiunii. În caz contrar, deflația anvelopei poate cauza accidente rutiere grave, din cauza pierderii controlului asupra vehiculului.

Așadar, prin prevenirea acestei probleme, ContiSeal™ contribuie la îmbunătățirea nivelului de siguranță pe care autoturismul îl asigură în trafic. Mai mult decât atât, poate crește semnificativ durata de viață a anvelopelor, economisind astfel timp și bani pentru șoferi, deoarece elimină necesitatea de a înlocui frecvent anvelopele.

Cu toate acestea, atunci când se produce o astfel de problemă, îți recomandăm să mergi cu mașina la un service auto specializat, pentru ca un profesionist să evalueze gravitatea problemei produse pe drum. Prevenția este la fel de importantă, dacă îți dorești să te bucuri de siguranță pe drumurile publice. 

În ce context poate fi utilă tehnologia ContiSeal™?

Există numeroase situații în care tehnologia ContiSeal™ poate fi de un real folos. Calitatea discutabilă a suprafeței de drum, pe anumite tronsoane rutiere, ar putea genera nevoia unor anvelope Continental prevăzute cu această soluție de top. De asemenea, specificul unei anumite zone poate reprezenta un alt criteriu pentru achiziționarea lor.

Pentru șoferii care parcurg distanțe lungi sau conduc pe terenuri accidentate, acolo unde riscul de a găuri anvelopele este mult mai ridicat, anvelopele auto cu tehnologia ContiSeal™ ar putea fi o soluție. De asemenea, poate fi extrem de utilă în situațiile de urgență, când nu există timp sau posibilitatea de a înlocui anvelopa.

În regiuni retrase, departe de localități, o mașină echipată cu astfel de anvelope se deplasează cu mai multă siguranță. Riscul unei pene cauzează pierderi mari de timp sau chiar nevoia solicitării asistenței rutiere, în cazul în care sunt probleme cu roata de rezervă sau dacă șoferul nu știe să înlocuiască anvelopa deteriorată.

Comandă online anvelope Continental cu thenologie ContiSteal™

Este cea mai bună variantă pe care o ai la dispoziție, pentru că achiziționarea online a unui set nou de anvelope de iarnă Continental asigură numeroase beneficii, comparativ cu varianta clasică (cumpărarea lor dintr-un magazin fizic). În primul rând, te bucuri de mai mult confort, atunci când plasezi comanda de pe laptop, telefon sau tabletă. 

Nu ești nevoit să faci deplasări foarte mari între mai multe puncte de vânzare, pentru a găsi modelul de care ești interesat. Intri în paginile unui magazin online cu anvelope Continental și cauți modelele pentru iarnă ce dispun de tehnologia ContiSteal™. Citești cu atenție informațiile din paginile de produs, pentru o achiziție corectă. 

Utilizezi filtrele de căutare din pagini, pentru a identifica mult mai ușor produsele de care ai nevoie. Astfel, poți căuta și cumpăra online anvelope noi de iarnă în funcție de bugetul avut la dispoziție, modelul mașinii tale, tehnologiile de care ești interesat sau alți parametri de interes pentru tine. 

Comandă acum online un set de anvelope Continental pentru iarnă cu tehnologia ContiSeal™, pentru a te bucura de siguranță și confort în timpul deplasărilor din sezonul rece. Chiar și in cazul unei perforații, anvelopa își păstrează un nivel optim al presiunii, datorită sistemului inovator gândit de specialiștii Continental!

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version