Taximetristul care a pus pariu cu Dragnea a plecat din țară

bogdan lungul sua

Foto: Facebook

Taximetristul Bogdan Lungu din Galați, cel care a pus un pariu cu Liviu Dragnea pe rețeaua de socializare Facebook, a plecat din țară, așa cum a promis.

El a publicat pe Facebook o fotografie în care stă în fața Empire State Building din New York, cu steagul României ridicat deasupra capului.

„Așa cum am spus…am plecat! Mândru că sunt Român!”, a scris el. Întrebat de cunoscuții săi cum a reușit să ia viza de SUA atât de repede, Bogdan Lungu a explicat că avea viza de anul trecut.

Unul dintre ei a vrut să pună un pariu cu el pe o navetă de bere că se va întoarce anul viitor în vară în România, însă Bogdan Lungu i-a spus că acest lucru nu se va întâmpla.

Taximetristul Bogdan Lungu din Galați a devenit cunoscut în spațiul public după ce a pierdut un pariu cu Liviu Dragnea, președintele PSD. Bogdan Lungu i-a spus lui Dragnea că nu crede că el își scrie singur mesajele de pe pagina sa de Facebook, iar liderul social-democraților i-a răspuns printr-un selfie.

Deoarece a pierdut pariul, Bogdan Lungu a venit la București, a cumpărat o navetă de bere și a mers la sediul PSD, unde Liviu Dragnea i-a hrănit pe cei prezenți cu mici, pâine și muștar.

Taximetristul a discutat mai mult timp cu Liviu Dragnea și i-a pus multe întrebări dificile. La final, omul a declarat că Liviu Dragnea știe să vorbească, însă nu l-a convins cu nimic, așa că el va emigra din România.

Foto: Facebook

„Cam ce a declarat la televizor, asta mi-a spus și mie. Dacă la televizor m-am simțit păcălit, acuma la fel m-am simțit. Păcălit…în sensul că mi-ai spus aceleași lucruri. Când? Când? Că ai răbdare. Știe să vorbească și dacă îți pierzi firul la gândurile tale, te duce pe calea lui. Ei, eu sunt altfel. De autostrăzi l-am întrebat: băi fraților, în 28 de ani s-au făcut 100 de kilometri. Dacă mă apucam cu roaba și cu încă vreo 5 prieteni făceam mai mult, las-o…”, a declarat Bogdan Lungu pentru recorder.ro.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version