TAROM lansează o oferă de bilete spre destinații îndrăgite cu prețuri de la 59 de euro

boeing 737 NG tarom ryanair

Aeronavă de tip Boeing 737. Foto: boeing.com

TAROM pune la dispoziție bilete de avion pe rute externe începând de la 59 de euro pentru un zbor dus, anunță compania într-un comunicat de presă. Ofertele sunt valabile în perioada 17-22 octombrie.

Atena, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Paris, Roma, Istanbul, Madrid, Praga, Chișinău, Sofia, Amsterdam și Frankfurt sunt destinațiile cu tarife promoționale în perioada 17-22 octombrie 2024, pentru călătorii realizate în lunile noiembrie, decembrie, ianuarie, februarie sau martie.

Astfel, biletele se achiziționează la prețuri speciale doar în intervalul 17-22 octombrie 2024 prin oferta TAROM, iar perioada de călătorie este 1 noiembrie – 15 decembrie 2024 și 15 ianuarie – 31 martie 2025. Tarifele pentru o călătorie dus încep de la:

Tariful include toate taxele, un bagaj de mână de 8 kg, iar check-in-ul este gratuit. Biletele sunt disponibile pentru vânzare atât pe site-ul www.tarom.ro, cât şi prin intermediul agențiilor proprii sau a agentilor autorizați.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version