TAROM lansează o oferă de bilete spre destinații îndrăgite cu prețuri de la 59 de euro

boeing 737 NG tarom ryanair
Aeronavă de tip Boeing 737. Foto: boeing.com

TAROM pune la dispoziție bilete de avion pe rute externe începând de la 59 de euro pentru un zbor dus, anunță compania într-un comunicat de presă. Ofertele sunt valabile în perioada 17-22 octombrie.

Atena, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Paris, Roma, Istanbul, Madrid, Praga, Chișinău, Sofia, Amsterdam și Frankfurt sunt destinațiile cu tarife promoționale în perioada 17-22 octombrie 2024, pentru călătorii realizate în lunile noiembrie, decembrie, ianuarie, februarie sau martie.

Astfel, biletele se achiziționează la prețuri speciale doar în intervalul 17-22 octombrie 2024 prin oferta TAROM, iar perioada de călătorie este 1 noiembrie – 15 decembrie 2024 și 15 ianuarie – 31 martie 2025. Tarifele pentru o călătorie dus încep de la:

  • 59 de euro pentru bilete achiziționate către/dinspre București, dinspre/către Atena, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Paris, Roma, Istanbul, Madrid, Praga, Chișinău și Sofia, și dinspre București către Amsterdam și Frankfurt;
  • 99 de euro dinspre Amsterdam și Frankfurt către București.

Tariful include toate taxele, un bagaj de mână de 8 kg, iar check-in-ul este gratuit. Biletele sunt disponibile pentru vânzare atât pe site-ul www.tarom.ro, cât şi prin intermediul agențiilor proprii sau a agentilor autorizați.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.