Tăriceanu refuză remanierea miniștrilor ALDE

FOTO: senat.ro călin popescu tăriceanu
FOTO: senat.ro

După ce Liviu Dragnea a declarat că schimbarea unor miniștri din cabinetul Dăniclă este inevitabilă, Călin Popescu Tăriceanu a spus că niciun om al ALDE nu va pleca din Guvern.

„Da, am discutat. ALDE nu remaniază pe nimeni”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, într-o conferință de presă susținută vineri la Bistrița.

„Niciodată nu pot să spun că totul merge perfect, nici în ceea ce-i privește pe colegi și pe mine. Fiecare avem loc să facem mai bine sau mai mult, dar per ansamblu activitatea lor a fost considerată ca satisfăcătoare, în contextul unei afirmații de tip generic, noi am făcut o evaluare pe obiective, pe activitatea avută. Asta nu exclude, fiecare am avut discuții și colegii mei și eu personal am putut face observații pentru a-și îmbunătăți performanța”, a declarat liderul ALDE.

Tăriceanu a respins și ideea cedării Ministerului Energiei, condus de Anton Anon, de la ALDE, către PSD: ”Nu am avut discuții de acest gen, fiecare partid își face propria evaluare a miniștrilor care sunt reprezentanți în Guvern”.

Remanierea Guvernului ar urma să fie decisă în cadrul ședinței de partid a PSD care va fi stabilită după ce Viorica Dăncilă se va întoarce din vizitele oficiale pe care le efectuează în Orient.