Tânăr prins cu 180 km/h pe contrasens

poliția polițist rutieră amendă mită refuzată amenzi

Poliția. Foto: Captură YouTube

Un tânăr de 22 de ani a fost surprins de polițiști în timp ce conducea mașina cu peste 180 de km/h pe contrasens, relatează Digi 24.

Bărbatul a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale polițiștilor, iar în urma verificării făcute de oamenii legii s-a constatat că avea permisul suspendat. Șoferul a fost identificat și reținut pentru 24 de ore.

„La data de 1 ianuarie a.c., poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Reghin au înregistrat cu ajutorul aparatului radar, pe raza localităţii Morăreni, judeţul Mureş, un autoturism rulând cu o viteză de 181 de km/h pe sensul opus de mers. În data de 5 ianuarie a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat şoferul autoturismului, un tânăr în vârstă de 22 de ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date a rezultat faptul că tânărul figurează cu dreptul de a conduce suspendat”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.

Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.900 de lei pentru depăşirea vitezei regulamentare și cu 870 de lei pentru deplasarea pe contrasens. În plus, poliţiştii i-au întocmit dosar penal deoarece conducea deși avea permisul suspendat.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version