Sute de locuri de muncă la Kaufland, Lidl sau Carrefour. Ce beneficii au angajații

FOTO: ElasticComputeFarm/Pixabay.com
FOTO: ElasticComputeFarm/Pixabay.com

Cei interesați să se angajeze în retail pot studia ofertele marilor lanțuri de magazine. Lidl România, de exemplu, este în căutare de vânzători pentru magazine din Alba Iulia Huedin și Baia Mare. De asemenea, se caută și lucrători pentru depozitul de marfă din Iernut.

Ce trebuie să facă un vânzător, potrivit anunțului? „Te vei asigura că rafturile sunt aranjate și pline de marfă mereu, vei încasa, vei aranja marfa la raft, te vei asigura că magazinul este curat, atât sala de vânzare, cât și restul spațiilor”.

Se cere să fii „amabil și orientat către client, să îți placă să lucrezi în echipă, să dai dovadă de implicare și să fii flexibil, experiența în domeniu reprezintă un avantaj, să fii punctual și rezistent la stres, să ai studii medii finalizate”.

Se oferă salariu motivant cu majorări salariale anuale, tichete de masă în valoare de 15 lei fiecare, sporuri salariale, bonusuri și prime ocazionale, tichete cadou, asigurare medicală privată, pachete avantajoase de asigurare medicală pentru membrii familiei, asigurare de accidente, zile de concediu în plus în funcție de vechimea în Lidl. Mai multe detalii găsiți – aici.

Lanțul Carrefour caută lucrători pentru magazine din Sibiu, Târgu Mureș, Oradea, Iași și București. La Sibiu, de exemplu, se caută lucrători universali pentru Carrefour Express Sibiu și doi manageri adjuncți pentru același tip de magazine.

De asemenea, se caută colegi și pentru Carrefour Market Târgu Mureș. Se oferă tichete de masă, asigurare medicală privată, cupoane de magazin, primă de vacanță și cursuri de formare.

„Ținе dе tine să îndrumi cliеnții și să lе ușurеzi expеriеnța de cumpărare. Să fii amabil pentru că zâmbetul tău are puterea de a le face ziua mai frumoasă. Iar dacă aplici pentru postul de bucătar, să ai experiență în domeniu”, se arată în anunțul de angajare. Mai multe detalii și alte anunțuri de angajare găsiți – aici.

Oferte de locuri de muncă au și Kaufland (detalii – aici), Mega Image (detalii – aici), Profi (detalii – aici), Penny (detalii – aici) sau Auchan (detalii – aici).

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.