Sursele pe care trebuie să le consulţi sau eviţi atunci când joci la pariuri

Un parior cu experienţă nu va depune niciodată un pariu la întâmplare, ci, o va face numai după ce se va informa cu privire la toate aspectele unui eveniment sportiv. Modul în care informaţia se culege ţine de stilul de joc al fiecărui parior. Clientul poate alege să consulte diverse statistici, altul îşi ia informaţia de pe forumurile de specialitate în timp ce, un altul prefera pur şi simplu să meargă pe ponturile publicate de asemenea pe site-uri de specialitate.

Singura problemă cu aceste site-uri este aceea că nu deţin adevărul absolut şi că nu garantează reuşita unui bilet de pariu. Ce să alegi şi mai ales ce să eviţi din toate aceste surse de informaţii vom detalia în topicul următor, astfel încât să ai reale şanse de succes.

Consultat: Profesionişti sportivi

Poţi să iei un bonus de 200 de rotiri gratuite netbet şi să speri că vei câştiga un premiu important, însă la sloturi doar şansa este cea care decide un câştigător. Este adevărat că şi la pariuri lucrurile stau cam în acelaşi fel, însă norocul ocupă doar un mic procent, restul se bazează pe o muncă de informare asiduă.

Din fericire, chiar dacă nu eşti un fan al statisticilor, există televiziuni şi diverse emisiuni pe internet care au ca invitaţi profesionişti cu mare experienţă într-un anumit sport. Şi în România, există multe emisiuni de acest gen, unde asemenea profesionişti sportivi renumiţi sunt plătiţi să emită pronosticuri sportive.

În cadrul acestei emisiuni aceşti experţi pun la bătaie tot ceea ce cunosc despre un sport şi recomandă un tip de pariu. Recomandarea nu vine la întâmplare, ea se bazează atât pe experienţa personală dar şi pe o informare serioasă.

O să observi că paleta de pariuri nu se rezumă doar la un pronostic general de tipul câştigător meci, se merge în profunzime cu analiza sportivă şi se emit şi alte pariuri conexe. Rămâne doar să alegi pe cel care se potriveşte profilului tău de jucător şi să îl pui pe un bilet de pariuri câştigător.

Evitat: Personalităţi sportive

De obicei personalităţile sportive sunt invitate în cadrul unui show înainte de începerea unui meci cu o mare expunere media. Fie că este vorba despre o partidă de fotbal sau despre un meci de tenis de câmp, înainte de începerea acestuia în platoul emisiunii o să fie prezentă o asemenea personalitate sportivă.

Este foarte clar că se va dezbate şansa unei echipe de a câştiga partida şi care sunt atuurile care o pot face să ajungă în acest stadiu. În acest moment însă lucrurile devin superficiale, pentru că intră în acţiune mentalitatea fiecăruia în parte.

Este posibil ca acesta să fie fan al unei echipe şi în acest caz să insiste asupra punctelor tari ale acesteia şi să nu le menţioneze pe cele slabe. Sau dacă joacă Simona Halep cu oricare altă sportivă, sentimentul naţional îşi spune cuvântul şi recomandarea este clară în acest caz.

Cum să discerni dacă pontul pe care o asemenea personalitate sportivă ţi-l dă este unul cu reale şanse de reuşită? Elimină din start partidele în care joacă echipa sa favorită şi concentrează-te pe cele în care emoţia nu are ce să caute în exprimarea unui pronostic.

Evitat: Prietenul tău care este expert

Orice parior a trecut prin faza în care a rămas fără nici o sursă de inspiraţie şi în pană de soluţii a apelat la un compromis. Intră în acest fel în scenă prietenul cunoscător în ale pariurilor, care de abia aşteaptă să te îndrume pe drumul reuşitei.

Îl cunoşti cu siguranţă din casele de pariuri sportive, este acela care se laudă de fiecare dată cu câştigurile sale impresionate dar despre care se pare că nu există nici o dovadă. Este vocal şi garantează de fiecare dată că mergând pe mâna lui nu vei face decât să îţi măreşti contul de jucător.

Poate că o să cazi în această capcană şi o să îi copiezi biletul, însă îţi vei învăţa destul de repede lecţia cu primul bilet pierdut. Şi tot atunci o să auzi şi explicaţii că numai ghinionul a făcut să piardă biletul, ci nu ştiinţa de care dovadă atunci când alege un anumit eveniment  sportiv.

Ce trebuie să înveţi din toată această experienţă negativă? Faptul că poţi asculta ce ţi se recomandă dar întotdeauna trebuie să treci informaţia prin filtrul intelectului tău. Poate că nu întotdeauna vei face cea mai bună alegere, dar măcar ştii că ai pierdut pe mâna ta şi nu a altuia.

Consultat: Scriitori locali

În presa locală există experţi sportivi care publică destul de des materiale cu privire la un eveniment care va începe în următoarea perioadă. Pentru că asta este meseria lor, datele pe care le publică merită să intre în atenţia ta. Este expertul local şi în mediul sportiv are cu certitudine o mulţime de contacte care să îi dea şansa să îşi ia informaţia de la prima mână. Aceste surse din interior sunt deosebit de preţioase, pentru că în final vor lucra pentru tine.

Un scriitor local trebuie să vină în atenţia cititorilor cu informaţii care nu se găsesc pe toate drumurile, ci doar cu acelea care au o sursă credibilă. În acest fel ai siguranţa că le poţi utiliza cu succes şi de ce nu, poţi înregistra şi câştigul pe care ţi-l doreşti atât de mult. Este clar că atunci când decizi să pui un pariu sportiv nu o faci la întâmplare.

Concluzie

Studiezi cu atenţie tot ceea ce ţine de un meci şi nu eziţi să te laşi pe mâna profesioniştilor care emit un asemenea pronostic. Alege deci inspirat, nu uita că nu există pariu sigur şi rămâi întotdeauna cu picioarele pe pământ!