Surse: Conducerea PNL i-a pus gând rău lui Rareș Bogdan

Surse politice citate de Adevărul susțin că liderii PNL – și în special liderul de partid Ludovic Orban – au intrat în conflict cu Rareș Bogdan.

Căderea în dizgrație a fostului moderator TV vine după ce ”capul” de listă al liberalilor la europarlamentare a venit cu mai multe pretenții pentru a prelua șefia organizației București a partidului. Alte afirmații care au deranjat au fost cele referitoare la ”curățarea” internă a formațiunii politice.

Potrivit surselor, Rareș Bogdan și-ar fi depășit statutul de candidat și a început să dea ultimatumuri și chiar să promită funcții.

În urmă cu 2 săptămâni, Bogdan a enunțat mai multe condiții pentru a prelua șefia organizației de București a PNL. Printre cereri se număra și libertatea deplină în alegerea șefilor liberali de la sectoarele 1-6 ale Capitalei. Mai mult, se pare că Rareș Bogdan a cerut și numirea lui Florin Roman în funcția de secretar general.

”Eu am fost bun în campanie. Asta e, nu contează. Mergem înainte”

Izolarea lui Rareș Bogdan, spun sursele, presupune retragerea acestuia din prima gardă a partidului. Bogdan însuși recunoștea indirect, într-o emisiune TV, că există unele tensiuni între el și Ludovic Orban.

„Nu ştiu dacă mă place sau nu, cred că mă place, dar a considerat că trebuie să fie altcineva. Eu am fost bun în campanie. Asta e, nu contează. Mergem înainte“, a declarat Rareş Bogdan.

Iată și declarația sursei din conducerea PNL citată de Adevărul: ”Orban a văzut cum se mişcă Rareş Bogdan, faptul că a început să promită unele funcţii, deşi nu le poate da. Practic, Bogdan îşi face o bază de oameni, mai ales din zona celor cu un mesaj radical anti-PSD. Prin urmare, Rareş Bogdan va fi lăsat mai pe margine, pentru că şi-a luat nasul la purtare”.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.