Surpriză uriașă pentru un elev notat cu 3,50 la Evaluarea Națională. Ce notă a primit după contestație

cataloage probă scrisă

Foto: cataloagescolare.ro

Un elev de la Școala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu” din Focșani, județul Vrancea, care a primit 3,50 la Matematică la Evaluarea Națională 2024, a obținut după contestație nota 9,75, relatează publicația edupedu.ro.

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Vrancea a transmis într-un comunicat de presă că a fost vorba de „o eroare umană de încărcare a tezei pe platforma de evaluare” şi că s-au luat măsuri împotriva asistentului care a greşit.

„În cazul lucrării de la proba scrisă de matematică cu diferenţă de notare a fost o eroare umană de încărcare a tezei scanate pe platforma de evaluare. În urma afişării rezultatelor în data de 03.07.2024, candidatul a făcut contestaţie, lucrarea a fost scanată, reîncărcată pe platformă şi a fost evaluată.

Comisia Judeţeană de organizare a evaluării naţionale a luat măsuri asupra asistentului 1, în conformitate cu prevederile art. 26 alin (5) din Metodologia de organizare şi desfăşurare a evaluării naţionale pentru elevii clasei a VIII-a, în anul şcolar 2010-2011, Anexa 2 la Ordinul nr. 4.801/ 31.08.2010, cu privire la organizarea şi desfăşurarea Evaluării Naţionale pentru elevii clasei a VIII-a, în anul şcolar 2010-2011, valabilă şi în anul şcolar 2023-2024”, a anunțat ISJ Vrancea.

Sursa: edupedu.ro / edu.ro

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version