Surpriză uriașă pentru polițiștii germani care au oprit BMW-ul unui român ce gonea cu 200 km/h

bmw mașină viteză
Sursa: tookapic / pixabay.com

O mașină BMW care îi aparține unui român a fost implicată într-o urmărire ca-n filme pe autostrăzile din Germania, relatează publicația t-online.de.

Mașina a gonit cu 200 de kilometri la oră și a fost urmărită de poliție pe o distanță de 70 de kilometri, între Koln și Essen. Polițiștii au urmărit BMW-ul cu mașini de patrulare, dar și cu elicoptere, pe autostrăzile A57, A44 și A52.

Mașina a început să fie urmărită după ce polițiștii au suspectat că în ea se află mai mulți hoți care au jefuit un magazin de electronice din orașul Koln. Locuitorii auziseră o bubuitură puternică, iar apoi au văzut mai multe perosane îmbrăcate în negru urcându-se într-o mașină BMW.

Într-un final, când autoritățile au reușit să oprească mașina în Essen, polițiștii au avut parte de o surpriză uriașă. În BMW se aflau 5 copii cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani.

Copiii locuiesc în Duisburg, iar în mașină s-au descoperit bunuri în valoare de câteva mii de euro.

Anchetatorii suspectează faptul că, inițial, în mașină a mai fost și o a șasea persoană, dar aceasta a scăpat fugind pe jos. Deocamdată nu se știe cine a condus mașina.

Copiii au fost predați tutorilor lor.

Potrivit poliției, mașina BMW aparține unui român. Cu puțin timp înainte de producerea jafului, plăcuța de înmatriculare atașată mașinii fusese aparent furată de la o altă mașină din Duisburg, fiind atașată BMW-ului.

Sursa foto: tookapic / pixabay.com