Surpriză uriașă pentru o chelneriță. Clienții au plătit nota și i-au dat un plic: „Mai că am căzut jos”

bacșiș chelneriță
Foto: Captură YouTube

O chelneriță din Woodbridge, New Jersey, SUA, a avut parte de o surpriză uriașă venită din partea unor clienți pe care i-a servit. Aceștia i-au lăsat un bacșiș de 1.200 de dolari, la o consumație de doar 20 de dolari, relatează publicația locală nj.com.

În vârstă de 21 de ani, Brianna Siegel lucrează la un restaurant Bar Louie, iar în seara zilei de marți, 22 august, a servit un cuplu care la finalul mesei i-a dat un plic. Cei doi i-au spus să îl deschidă acasă.

Brianna a urmat instrucțiunile, iar când a ajuns acasă și l-a deschis a constatat uimită că în plic era un cec făcut pe numele ei cu valoarea de 1.200 de dolari.

„Aproape că am căzut pe jos. Mi-am dat seama că încă sunt oameni buni în lumea asta”, a povestit ea.

Plicul conținea și un mesaj: „De fiecare dată când ți-e greu, să știi că Dumnezeu are grijă de tine”.

„Sinceră să fiu, încă sunt în stare de șoc. Niciodată nu am crezut că voi primi un astfel de bacșiș”, a spus tânăra, care este chelneriță de la 16 ani.

Brianna vrea să folosească banii pentru a-și plăti școala de asistente și pentru a-și cumpăra o mașină. Nici acum nu-și explică de ce cuplul a ales să îi ofere ei această sumă de bani.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.