Surpriza unui turist care a comandat un pește la cherhanaua din Vama Veche. „Îl mai mîncase cineva înainte?”

pește cherhana vama veche
Foto: Bogdan Iasinovschi / Facebook

Un turist ajuns pe litoralul românesc a mers să ia masa la cherhanaua din Vama Veche. A comandat un pește, iar în momentul în care i-a fost adus nu i-a venit să creadă.

Omul a primit un pește cu atât de puțină carne pe el încât i se vedeau oasele. „It ain’t much, but at least it’s expensive” („Nu e mare, dar măcar e scump”), a comentat ironic pe Facebook Bogdan Iasinovschi, turistul căruia i-a fost servit peștele anemic. „Păstrăv de pe Temu”, a mai glumit el.

Postarea sa a strârnit mii de reacții pe rețeaua de socializare, iar sute de oameni au comentat amuzați pățania acestuia.

Mai mulți internauți chiar l-au întrebat dacă peștele arăta așa înainte sau după ce l-a mâncat, iar turistul a explicat că poza e făcută înainte: „Înainte din păcate. Dar după cam tot așa arăta.”

Iată câteva dintre cele mai amuzante comentarii ale utilizatorilor:

Îl mai mîncase cineva înainte?

Ești la Antipa?

Jurassic Park după două luni în Vaslui

Poate e adus sa-l montezi tu.

Era peste-balon dar s-a spart cand l-au pus pe plita

TBH – ce-a zis pisica aia cu care te-ai bătut pe resturile astea?

E câștigat la pufuleți?

Cam tot atât or sa primească și romanii de la Simion pentru 35000€

Dar tu ce ai comandat acolo dinozauri fripți ?

Si pestii tin dieta, mai nou?

Mulți internauți au comentat și prețurile mari de la cherhanaua din Vama Veche. „78 lei un gunoi de biban și 56 lei parcă un păstrăv. + 15 lei o porție de legume pe grătar asta însemnând o jumătate de roșie, o jumătate de ceapă și 3 felii de dovleac tăiate pe lungime”, s-a plâns cineva.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.