Surpriza unei eleve notate cu 6 la Evaluare. Ce notă a primit după contestație

liceul bâlteni

Liceul Bâlteni. Foto: liceulbilteni.wordpress.com

Cristina, o elevă din comuna Bâlteni, județul Gorj, a avut un șoc în momentul în care s-au afișat rezultatele de la Evaluarea Națională și a aflat că a luat 6 la proba de Matematică.

După contestații, lucrarea i-a fost notată cu 10.

Tânăra a avut un adevărat şoc atunci când şi-a văzut prima dată nota şi a avut nevoie de medicamente ca să îşi poată reveni, relatează adevarul.ro.

Acum, ea are una dintre cele mai mari medii din judeţul Gorj.

„Fetiţa chiar a avut un şoc şi părinţii i-au dat pastile de calmare. Din câte am înţeles, începuse să aibă o semipareză la gură. A venit fetiţa la contestaţii şi mi-a spus că a făcut absolut tot şi că nu are cum să ia mai puţin de 10. Are cea mai mare medie acum din tot Centrul de evaluare al localităţii Bâlteni. A primit 9,80 la Limba şi Literatura Română şi media generală este de 9,90“, a precizat Constantin Deaconescu, directorul Liceului Bâlteni, căruia îi este arondată Şcoala gimnazială din satul Peşteana Jiu, unde a învățat Cristina.

Tânăra nu este singura elevă de la această școală care a avut parte de un șoc în momentul în care și-a văzut nota inițială la Matematică. Un alt candidat a primit iniţial nota 2,25, iar după corectare a fost notat cu 7,90.

Potrivit postului de televiziune Digi24 lucrările de la școala din Gorj au fost corectate în județul Dolj. Inspectoratul Dolj nu a oferit niciun fel de informație despre ce s-a întâmplat cu lucrările elevilor și cum s-a putut ajunge la asemenea erori de corectare.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version