Surpriză! Parfumuri 100% românești, în oferta eMAG. Cine sunt producătorii și cât costă

În oferta de aproape 10.000 de parfumuri disponibile în cel mai mare magazin online din România apar și parfumuri produse chiar în țara noastră.

De exemplu, din oferta de parfumuri de bărbați disponibilă integral AICI, nouă dintre parfumuri sunt produse în România. Și în oferta pentru doamne, disponibilă integral AICI, 21 dintre parfumuri sunt ”made in România”.

Trei producători români de parfumuri au ales să își încarce ofertele și în eMAG. Parfumurile lor, disponibile AICI, au prețuri accesibile.

Vioris Parfumerie (Cluj Napoca), Laboratoarele Neroli (Oradea) și Herbaris (producător din satul Bătrâni, județul Prahova) sunt cei trei fabricanți care au ales să le facă concurență parfumurilor străine.

Clujenii de la Vioris Parfumerie au în ofertă 24 de tipuri diferite de apă de parfum pentru bărbați și femei, iar Laboratoarele Neroli ne propun un parfum exotic unisex și unul de lăcrămioare, pentru doamne. Herbaris, producătorul prahovean, comercializează câteva tipuri de parfumuri naturale solide. Le puteți găsi pe toate acestea AICI.

Cele trei firme și-au listat ofertele în campania „eMAG Deschide România”, o inițiativă care dorește să promoveze producătorii români. Câteva sute de producători autohtoni s-au înscris până acum în acest program inițiat de eMAG.