Surpriză neplăcută pentru o femeie care a cumpărat un Logan de pe un site de anunțuri

dacia logan înșelăciune

Mașina arăta bine, dar kilometrajul spunea o cu totul altă poveste. Sursa: Captură video Digi24

O femeie a plătit 2.700 de euro pentru o Dacia Logan din anul 2010, crezând că mașina parcursese numai 136.000 de kilometri. În realitate, vehiculul cumpărat de pe un site de anunțuri străbătuse de 4 ori mai mulți kilometri: 600.000, relatează Digi24.

Mașina arăta bine la interior și la exterior, iar noua proprietară, Cristina Stan, doar a dat banii și a luat cheile de la vânzător, fără să verifice kilometrajul pe site-ul Registrului Auto.

Însă la scurt timp după aceea mașinii i s-a stricat motorul, iar femeia a aflat că a fost înșelată.

Conform datelor de pe site-ul Registrului Auto, la verificarea tehnică din 2016 mașina avea peste 600.000 de kilometri. În niciun caz doar 136.000 de kilometri, cât arăta kilometrajul la momentul cumpărării.

„Nu ne-a fost teamă, ne-am gândit că e Logan, ne-am gândit că e un om serios s-a recomandat ca fiind un om care lucrează în armată”, a relatat Stan pentru sursa citată.

În schimb, vânzătorul Cristian Ciornei spune că nu știa că mașina avea 600.000 de kilometri parcurși: „Mașina am luat-o la un schimb cu o altă persoană, am dat o mașină mai nouă mi s-a dat mașina aceasta. La bord era de 136.000 de km”.

Cristina Stan a făcut plângere penală pentru înșelăciune și a solicitat daune materiale de 10.000 de lei și încă 10.000 de lei daune de natură morală.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version