Surpriză neplăcută pentru clientul unui cunoscut hipermarket. Ce a găsit într-o pâine

șurub pâine cora
Foto: Captură Digi24

Un bărbat care a cumpărat o pâine dintr-un hipermarket Cora spune că aceasta conținea un şurub.

„Efectiv am simţit ceva foarte puternic, o durere către dinte, către dinte şi gingie. Mi-am dat seama că este un corp dur şi prin pipăire am observat că este un şurub. Bine, el era învelit în pâine. Am descoperit că era un şurub pe care puteam să-l ingerez”, a povestit Mihai Manole pentru Digi24.

Omul a mers să reclame problema la hipermarketul de unde a cumpărat pâinea. Reprezentanţii magazinului susțin însă că acesta nu a prezentat şi bonul fiscal.

„În lipsa elementelor solicitate de noi nu am avut posibilitatea să facem verificarile. Cora Romania îşi asigură toţi consumatorii că produsele comercializate în magazinele sale respectă în totalitate standardele legale privind siguranţa alimentară şi că sunt implementate sisteme de monitorizare a calităţii în toate magazinele din reţeaua sa”, se arată în răspunsul Cora.

Inspectorii de la Autoritatea Națională pentru Protecţia Consumatorului au început o anchetă. Dacă magazinul va fi găsit vinovat de comercializarea unor produse cu probleme, acesta poate fi amendat cu sume cuprinse între 3.000 şi 30.000 de lei.

Nu este pentru prima dată când consumatorii români au găsit obiecte ciudate în produsele alimentare. Acum câțiva ani, un bărbat din Bacău a găsit în salamul cumpărat de la hipermarket resturi de hârtie igienică.

Recomandările editorilor GreatNews:

Locuri de muncă în depozite din străinătate. Se câștigă și 157 de euro pe zi

Noul statut al elevului: Nu mai e mustrat în fața clasei și poate folosi telefonul în scop educațional

 

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.