Superstarul rock Jon Bon Jovi a salvat o femeie care voia să se arunce de pe un pod

jon bon jovi femeie pod
Foto: Laurent Fox--HUD catalog.archives.gov / Wikipedia.org / Departamentul de Poliție Metropolitată Nashville / Facebook

Superstarul rock Jon Bon Jovi a salvat o femeie care voia să se sinucidă aruncându-se de pe un pod din Nashville, Tennessee, SUA. Cântărețul a fost lăudat de poliția locală pentru spiritul civic de care a dat dovadă, relatează BBC.

Incidentul s-a petrecut marți seara. Femeia stătea pe marginea podului pietonal John Seigenthaler și trecuse de parapet, aplecându-se periculos deasupra râului Cumberland.

În filmul distribuit de Departamentul de Poliție Metropolitan Nashville se vede cum solistul Bon Jovi și cineva din echipa sa intră în discuție cu femeia, o conving să renunțe la gest și o ajută apoi să se întoarcă pe pod.

„Este nevoie de noi toți ca să ne ținem unii pe alții în siguranță”, a spus un reprezentant al poliției locale într-o scurtă declarație.

Bon Jovi se afla în Nashville pentru a filma un videoclip muzical pe pod. În filmul difuzat de poliție se vede că o femeie în albastru se ține de balustradă în timp ce stă pe marginea podului. Unii oameni trec pe lângă ea și nu intervin.

Puțin mai jos pe pod, echipa lui Bon Jovi instala chiar atunci echipamentele de filmat. Apoi, cântărețul american s-a apropiat de femeie împreună cu o altă persoană din echipa sa, a salutat-o făcându-i cu mâna și s-a sprijinit de balustradă lângă ea.

jon bon jovi femeie salvată
Foto: Departamentul de Poliție Metropolitată Nashville

După aproximativ un minut, Bon Jovi s-a îndreptat spre femeie și, cu ajutorul unei alte persoane, au adus-o pe femeie înapoi pe pasarela pietonală de pe pod. După ce femeia a fost în siguranță pe pod, artistul a îmbrățișat-o, iar câteva minute mai târziu Bon Jovi a părăsit podul alături de ea.

„Un mare bravo lui Jon Bon Jovi și echipei sale pentru că au ajutat o femeie pe podul pietonal Seigenthaler marți seara. Bon Jovi a convins-o să coboare de pe marginea podului de peste râul Cumberland”, a mai transmis Departamentul de Poliție Metropolitată Nashville pe rețelele de socializare.

Foto: Laurent Fox–HUD catalog.archives.gov / Wikipedia.org / Departamentul de Poliție Metropolitată Nashville / Facebook

suicid sinucidere antisuicid

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.