Superba poveste din spatele împletiturilor unei fetițe de trei ani

Superba poveste din spatele împletiturilor unei fetițe de trei ani Foto: Facebook


Un tătic singur a înțeles faptul că trebuie să se descurce singur cu toate activitățile fiicei sale, inclusiv să îi aranjeze părul în fiecare zi, așa că a decis să urmeze o școală pentru a reuși acest lucru.

Greg Wickherst din Statele Unite își iubește la nebunie fetița în vârstă de trei ani, pe nume Izzy, iar provocările de care are parte în fiecare zi le ia așa cum sunt și încearcă să se descurce din postura de părinte singur.

Izzy își dorea în fiecare dimineață ca tăticul ei să îi aranjeze părul la fel cum vedea la alte fetițe, dar pentru că Greg nu se pricepea deloc, a hotărât să urmeze o școală numai pentru a-și vedea fetița cu zâmbetul pe buze în fiecare zi.

De la o simplă coadă de cal, Greg a învățat să facă și codițe împletite, dar și coafuri mai elaborate, iar Izzy se poate mândri că are părul aranjat diferit în fiecare zi.

Greg a început să posteze pe pagina sa de Facebook fotografii cu împletiturile fetiței sale, iar prietenii și cei care îi urmăresc activitatea sunt mai mult decât încântați să vadă ce efort depune pentru ca fetița sa să nu simtă lipsa mamei ei.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.