„Sunt pantofii lui!”. Momentul în care o mamă își recunoaște fiul ucis de ruși într-un puț

buzova
Foto: Captură Twitter Olexander Șerba

Olexander Șerba, fostul ambasador al Ucrainei în Austria în perioada 2014 – 2021, a publicat pe contul său de Twitter un film extrem de dur în care o mamă își recunoaște fiul ucis după pantofi. Trupul băiatului era într-un puț.

Vă avertizăm că imaginile de mai jos vă pot afecta emoțional!

Scenele teribile au fost surprinse în satul Buzova, aflat la 30 de kilometri vest de capitala Kyiv.

„Fiule! Sunt pantofii lui”, a strigat femeia în momentul în care a recunoscut încălțămintea băiatului.

„Lăsați-mă să văd, lăsați-mă să văd”, a țipat ea când trupul neînsuflețit al fiului său a fost scos din puț de echipele de intervenție.

Atât băiatul, cât și o altă persoană care a fost scoasă din aceeași groapă făceau parte din Apărarea Teritorială a Ucrainei. Apărarea Teritorială e alcătuită din personal non-militar care are rolul principal de a-i ajuta pe civilii ucraineni.

Vă recomandăm și:

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.