Sucevenii i-au cerut pe Florin Salam și Eric Clapton la zilele orașului. Primarul: Vine Bănică

FOTO: Wikimedia Commons

FOTO: Wikimedia Commons

Primăria Sucevei le-a cerut locuitorilor să trimită propuneri și sugestii pentru organizarea ediției din 2023 a zilelor orașului.

Primarul Ion Lungu a spus că au existat mai multe propuneri, inclusiv pentru vedete internaționale, potrivit Monitorul de Suceava. Locuitorii mai au la dispoziție încă trei săptămâni pentru a trimite propuneri.

„Sigur că avem propuneri de la Florin Salam și până la Eric Clapton. Pe noi ne interesează în primul rând artiștii de top din muzica ușoară și aici sunt foarte multe nominalizări pentru Ștefan Bănică Jr., Irina Rimes, Carla`s Dreams și Alina Eremia.

Deocamdată am reținut două nume: Ștefan Bănică Jr. și Alina Eremia, pentru că Irina Rimes și Carla`s Dreams au mai fost recent”, a explicat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Termenul limită de trimitere a propunerilor și sugestiilor pentru organizarea Zilelor Sucevei, la adresa de e-mail zilelesucevei@primariasv.ro, este 15 mai 2023.

FOTO: Wikimedia Commons

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version