Subiecte Psihologie BAC 2019: Ce întrebări le-au dat bătăi de cap absolvenților de liceu

Foto: Pixabay

Subiecte Psihologie BAC 2019. Ultimul test scris al examenului de Bacalaureat, proba la alegere a profilului sau specializării, a avut loc astăzi.

Elevii au avut de ales între zece discipline în acest examen, în funcție de profil și specializare. Acestea sunt: Biologie, Chimie, Fizică, Economie, Filosofie, Geografie, Informatică, Logică şi argumentare, Sociologie şi Psihologie.

Subiecte Psihologie BAC 2019

La examenul de Psihologie din cadrul BAC 2019, fiecare elev pornește cu 10 puncte, din totalul de 100, din oficiu.

Se punctează oricare altă modalitate de rezolvare a cerințelor, nu se acordă punctaje intermediare, altele decât cele prezentate explicit în barem și nu se acordă fracțiuni de punct. Nota finală la examenul de Psihologie se calculează împărțind punctajul obținut la 10.

Subiectele le găsiți mai jos și pe edu.ro.

Rezultate BAC 2019: Când se afișează

Probele scrise au început în 1 iulie, cu examenul la Limba şi literatura română. Marţi, 2 iulie, a avut loc proba la Limba şi literatura maternă (maghiară, slovacă, germană, sârbă, ucraineană, croată, turcă şi italiană). Miercuri, 3 iulie, BAC 2019 a continuat cu proba obligatorie a profilului, la Matematică sau Istorie

Primele rezultate vor fi publicate în 8 iulie, când pot fi depuse și contestațiile. Rezultatele finale BAC 2019 vor fi afișate în 13 iulie.