Subiecte Filosofie BAC 2019: Asupra căror teme au reflectat absolvenții de liceu

Foto: Pixabay

Subiecte Filosofie BAC 2019. Ultimul test scris al examenului de Bacalaureat, proba la alegere a profilului sau specializării, a avut loc astăzi.

Elevii au avut de ales între zece discipline în acest examen, în funcție de profil și specializare. Acestea sunt: Biologie, Chimie, Fizică, Economie, Filosofie, Geografie, Informatică, Logică şi argumentare, Sociologie şi Psihologie.

Subiecte Filosofie BAC 2019

Fiecare elev pornește cu 10 puncte, din totalul de 100, din oficiu.

Se punctează oricare altă modalitate de rezolvare a cerințelor, nu se acordă punctaje intermediare, altele decât cele prezentate explicit în barem și nu se acordă fracțiuni de punct. Nota finală se calculează împărțind punctajul obținut la 10.

Subiectele le găsiți aici și pe edu.ro.

Rezultate BAC 2019: Când se afișează

Probele scrise au început în 1 iulie, cu examenul la Limba şi literatura română. Marţi, 2 iulie, a avut loc proba la Limba şi literatura maternă (maghiară, slovacă, germană, sârbă, ucraineană, croată, turcă şi italiană). Miercuri, 3 iulie, BAC 2019 a continuat cu proba obligatorie a profilului, la Matematică sau Istorie

Primele rezultate vor fi publicate în 8 iulie, când pot fi depuse și contestațiile. Rezultatele finale BAC 2019 vor fi afișate în 13 iulie.