Subiecte BAC 2020 Istorie. Ce a picat la examen

Subiecte BAC 2020 Istorie. Miercuri, 24 iunie, elevii care au absolvit clasa a XII-a susțin proba obligatorie a profilului, adică Istorie sau Matematică.

Subiecte BAC 2020 Istorie – Ce a picat

subiecte BAC 2020 istorie subiecte BAC 2020 istorie

BAC 2020 – Ce urmează

Luni, 22, iunie, ei au susținut proba la Limba și literatura română, iar marți elevii aparținând minorităților naționale au dat examen la Limba maternă.

Joi, 25 iunie, va fi organizată proba la alegere a profilului și a specializării de la Bacalaureat.

Subiecte BAC 2020 Istorie – Afișarea rezultatelor

Primele rezultate vor fi afișate marți, 30 iunie, până în ora 12:00.

În conformitate cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD), precum și cu solicitarea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, Ministerul Educației și Cercetării va publica rezultatele elevilor obținute în urma susținerii examenelor naționale cu anonimizarea numelui și a prenumelui.

BAC 2020 – Depunerea contestațiilor

Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 30 iunie, în intervalul orar 16:00 – 19:00 și pe data de 1 iulie, în intervalul orar 8:00 – 12:00.

În acest caz, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere.

Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi anunțate duminică, 5 iulie.

Subiecte BAC 2020 Matematică

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.