Subiecte BAC 2020 Anatomie umană. Ce a picat la examenul maturității

Rezultate BAC 2018 subiecte BAC anatomie 2019
Foto: ziuaconstanta.ro

Subiecte BAC 2020 Anatomie umană. Joi, 25 iunie, s-a desfășurat ultima probă de la examenul de Bacalaureat, cea la alegere a profilului.

Una dintre disciplinele la care elevii au putut să susțină examen a fost anatomia umană.

Iată ce subiecte au avut aceștia de rezolvat:

Subiecte BAC 2020 Anatomie umană

subiecte bac 2020 anatomie umană subiecte bac 2020 anatomie umană subiecte bac 2020 anatomie umană

Subiecte BAC 2020 Anatomie umană

Primele rezultate vor fi afișate marți, 30 iunie, până în ora 12.00. În conformitate cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD), precum și cu solicitarea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, Ministerul Educației și Cercetării va publica rezultatele elevilor obținute în urma susținerii examenelor naționale prin anonimizarea numelui și a prenumelui.

BAC 2020 – Depunerea contestațiilor

Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 30 iunie, în intervalul orar 16:00 – 19:00 și în data de 1 iulie, în intervalul orar 8:00 – 12:00.

În acest caz, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință cu nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Subiecte BAC 2020 Anatomie umană – Afișarea rezultatelor finale

Rezultatele finale vor fi anunțate duminică, 5 iulie.

Sesiunea din această vara a Bacalaureatului a început luni, 22 iunie, cu proba la Limba și Literatura Română.

A doua zi, marți, 23 iunie, elevii aparținând minorităților naționale au dat proba la Limba maternă.

Examenul de Bacalaureat a continuat miercuri, 24 mai cu, proba obligatorie a profilului, când absolvenții clasei a XII-a au dat examen la Matematică sau la Istorie.

Elevi eliminați de la BAC 2020

În ceea ce privește examenul la Matematică, 138.104 candidați au susținut această probă, iar 5.935 candidați nu s-au prezentat. Dintre aceștia, 57 se află în izolare, iar 5 candidați erau spitalizați/în carantină.

Nu s-au înregistrat cazuri în care temperatura să depășească valoarea maximă de 37.3̊ C. Au fost eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă 105 candidați.

La proba de Limba și literatura română au fost prezenți 134.831 de candidați, în timp ce 3.643 candidați au absentat. Un singur candidat a avut temperatura peste 37.3 ̊C. Acesta va susține examenul în etapa specială, ce se va desfășura în data de 6 iulie. 46 de candidați s-au aflat în izolare, iar alți 5 în carantină/spitalizați.

Pentru tentativă de fraudă au fost eliminați 85 de candidați.

Elevii eliminați pentru fraudă nu vor mai avea dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat.

Subiecte BAC 2020 Geografie

Subiecte BAC 2020 Biologie vegetală și animală

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.