Strategii pentru pariuri de fotbal

Următoarea Cupă Mondială va fi câștigată în preajma Crăciunului. Foto: FIFA

Plasarea unui pariu este foarte simplă, dificultatea intervine atunci când dorim să câștigăm la pariuri. Pe lângă faptul că te bazezi pe cunoștințe și noroc, trebuie să te echipezi cu câteva strategii de pariere eficiente. Acesta va fi de mare ajutor pe termen lung.

Dacă vrei să pariezi pe sport, dar nu ai ales încă o casă de pariuri de încredere, atunci poți folosi una precum wazamba. Puteți afla mai multe despre wazamba făcând clic pe link. Casa de pariuri de incredere cu o lunga istorie.

VERIFICĂ PARIURILE EXACTE

            Pariorii trebuie să colecteze și să analizeze cât mai multe informații despre meciul care urmează să fie jucat. Cele mai importante dintre acestea sunt următoarele informații:

–       Poziția în clasament a celor două echipe în clasamentele internaționale de prestigiu (de exemplu, FIFA) și în clasamentul turneului actual.

–       Istoricul confruntărilor dintre cele 2 echipe: În medie, câte goluri se înscriu pe meci direct.

–       Performanța celor două echipe în ultima vreme: Sunt în victorie sau înfrângere în serie?

–       Nivelul de sete de puncte al celor două echipe: Este necesar să câștige sau doar să mențină o remiză?

–       Densitatea de concurență a celor 2 echipe: Jucătorii trebuie să joace multe turnee apropiate unul de celălalt?

–       Alinierea: Situația accidentărilor, cartonașele de penalizare, forța principală a celor două echipe?

NU PLASAȚI PARIURI GREȘITE

            Pariurile de tracțiune sunt tipuri de pariuri care fluctuează adesea, dealerul schimbă continuu cotele pentru a vă atrage să pariați. De obicei, aceste tipuri de pariuri au cote foarte bune, dar este puțin probabil să se întâmple, astfel încât câștigul este foarte scăzut.

            Pentru a vă menține capitalul și a vă asigura pariurile, ar trebui să stați departe de acest tip de pariuri proaste. Pariați doar pe cote corecte cu volatilitate mică sau deloc pentru a vă asigura siguranța.

STRATEGIA BUGETULUI DE PARIERE

Dacă alegeți pariul potrivit, veți avea 70% șanse de câștig. Alegerea sumei corecte de pariu pe meci vă va ajuta să ridicați această probabilitate la 80-90% pe termen lung. 

–    Pariați 1-3-2-6 sau Pariați 1-3-2-4: Corespunde pariurilor unitare de 4 jocuri pe rând. Dacă câștigați, treceți la următorul pariu. Dacă pierdeți sau încheiați jocul 4, atunci reveniți la pariul pe primul joc.

–     Pariați până la 2 piețe/meci, maxim 3 meciuri/zi.

–     Pariați până la 50-70% din capitalul total/retur.

RĂMÂNEȚI TREAZ 

În orice meci, trebuie să vă uitați la cote și să aplicați o strategie specifică pentru a alege pariul corect. Absolut nu pariați sălbatic, nu pariați din cauza sentimentelor pentru echipa dvs. favorită. Trebuie să fiți atenți la meciurile care se schimbă la 180 de grade înainte de ora jocului. Aceasta este cel mai probabil o capcană a dealerului.

ALEGEȚI O CASĂ DE PARIURI CU REPUTAȚIE

Alegerea unei case de pariuri cu reputație în pariurile pe fotbal este foarte importantă. Dacă jucați la o casă de pariuri de proastă calitate, vor exista unele situații, cum ar fi:

–       Pariurile nu sunt diverse.

–       Pariurile câștigătoare nu plătesc bonusuri.

–       Serviciul contact clienți nu răspunde.

–       Promoție falsă.

–       Executarea retragerilor este foarte dificilă.

CONCLUZIE

Pe termen lung, problemele de mai sus vor avea un impact semnificativ asupra psihicului și capitalului dvs. Prin urmare, alegeți o casă de pariuri de renume pentru a experimenta cele mai bune pariuri de fotbal.