Stock Busters: Cele mai bune 5 oferte la telefoane Samsung

Cele mai bune oferte la telefoane Samsung de la eMAG Stock Busters
Cele mai bune oferte la telefoane Samsung de la eMAG Stock Busters

Magazinul online eMAG pune la bătaie, în cadrul campaniei de reduceri Stock Busters, numeroase telefoane inteligente Samsung la prețuri foarte avantajoase.

În acest articol vă prezentăm cele mai bune 5 oferte la smartphone-uri Samsung de la eMAG.

Pentru a accesa oferta completă Stock Busters, intrați aici.

Site-ul emag.ro face lichidări de stoc în aceste zile, iar dacă sunteți în căutarea unui telefon nou, aveți de unde alege.

Iată cele mai bune 5 oferte la telefoane Samsung care pot fi cumpărate de la cel mai important magazin online de electronice din România.

1. Samsung Galaxy J2

Cu o reducere de 15 la sută, modelul Samsung Galaxy J2 are o configurație similară cu telefonul de mai sus, însă este dual sim.

Are un display cu o claritate excepțională și o cameră foto de 5 megapixeli. Designul telefonului are margini netede și rotunde, potrivindu-se perfect în palma utilizatorului.

Puteți profita de ofertă aici.

2. Samsung Galaxy J1

Un telefon competent la un preț accesibil, modelul Samsung Galaxy J1 a fost realizat în 2016 și vine la pachet cu 8 GB de memorie și tehnologie 4G.

Acest telefon are un discount de 17 la sută și poate fi cumpărat și în rate.

Îl găsiți aici.

3. Samsung Galaxy S7

Pentru cei care vor un smartphone mai avansat, Samsung Galaxy S7 poate fi alegerea perfectă.

Are o memorie de 32 de GB și un design plăcut și elegant. Este un smartphone care poate fi folosit și pentru jocuri, cât și ca aparat foto, având o cameră extrem de performantă.

Bateria acestui telefon este de foarte bună calitate.

Puteți cumpăra acest telefon de aici.

4. Samsung Galaxy J5

Realizat în 2016, telefonul Samsung Galaxy A5 are o memorie de 16 GB, fiind un model ieftin și foarte fiabil.

Telefonul este subtire la doar 8.1 mm, dar asta nu inseamna ca s-a renuntat la capacitatea bateriei. Bateria telefonului Samsung Galaxy J5 este de 3100 mAh

Aflați mai multe de aici.

5. Samsung Galaxy S7 Edge

Unul dintre cele mai bune telefoane produse de sud-coreenii de la Samsung, modelul Galaxy S7 Edge, poate fi cumpărat de la eMAG cu o reducere de 850 de lei.

Are un procesor puternic și o cameră foto excelentă. Mai mult, acest smartphone dispune de numeroase funcții noi, care vă vor face experiența folosirii unui smartphone mult mai plăcută.

Îl puteți achiziționa, cu un discount de 23 la sută din preț, de aici.